mysza73 napisał(a):Ja bym wybrała tą DLA WTAJEMNICZONYCH
Ale widoki wszędzie GENIALNE
Muszę się tam wybrać
piekara114 napisał(a):Ja to zdecydowanie na ta ostatnią muszę się kiedyś wybrać....
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja bym wybrała tą DLA WTAJEMNICZONYCH
Ale widoki wszędzie GENIALNE
Muszę się tam wybrać
Tylko jak tam sie dostać?piekara114 napisał(a):Ja to zdecydowanie na ta ostatnią muszę się kiedyś wybrać....
j.w.
Kombinujcie, gdzie ścieżka jest ...
tony montana napisał(a):Tylko jak tam sie dostać?
marze_na napisał(a):Nie widzę problemu[/url]
tony montana napisał(a):Trochę sam do siebie gadam
tony montana napisał(a):Taka ilośc ludzi jednak trochę odstrasza
tony montana napisał(a):Ale i tak przyznaj ze "tlumy" Apulijskich plaz to nic z innymi regionami Italii,
tony montana napisał(a): no i 99procent to italiance
tony montana napisał(a):Trochę sam do siebie gadam . . .
marze_na napisał(a):Mimo tylu tygodni spędzonych w Italii plażowe doświadczenie mamy raczej niewielkie . Jak już docieraliśmy na jakieś plaże to wybieraliśmy niezbyt zatłoczone i możliwie daleko od leżakowni.
tony montana napisał(a): no i 99procent to italiance
marze_na napisał(a):To jeden z tych walorów, za który pokochałam Apulię, jest jeszcze nieskażona masową turystyką. Sami swoi .
tony montana napisał(a):Trochę sam do siebie gadam . . .
piotrf napisał(a):Ale jak miło posłuchać , te apulijskie viuły mniamuśne
Leżakowe plaże można spotkać wszędzie , ale skoro tam "sami swoi" to widocznie im to odpowiada a my z nich nie musimy skorzystać . . .
Pozdrawiam
Piotr
Mam dokładnie tak samo... jak można się zrelaksować leżąc na leżaku jak tuż obok (ile te leżaki dzieli? max 50 cm) leżą kolejni turyści...marze_na napisał(a):Ludzie to jeszcze nic, mnie najbardziej załamują te strefy leżakowe jedna za drugą .
Ja dokąłdnie tak robię i nawet w Toskanii miała sporą część plaży dla siebie, choć dla jednego usera była ona brudna bo nie grabiona i patyki nie wybierane...tony montana napisał(a):Często wystarczy przejśc 300 metrów od wejścia na plaże i jest człowiek sam, pokażę takie miejsca w Apulii później
piekara114 napisał(a):Ja dokąłdnie tak robię i nawet w Toskanii miała sporą część plaży dla siebie, choć dla jednego usera była ona brudna bo nie grabiona i patyki nie wybierane...
mysza73 napisał(a):ACH