poszukuje sprawdzonego hotelu xxx lub xxxx w CR z basenami, saunami, babelkami i innymi atrakcjami wodnymi.
pomozecie ?
ziomek napisał(a):sprawdź baseny termalne na Węgrzech też mają zakwaterowanie a ceny o niebo mniejsze w zeszłym roku kożystaliśmy z termalnego basenu w Zalakaros dla mojej rodziny 5 osobowej 70 zł wejście na cały dzień bodajże biuro www.herkulesexpress.pl ma cennik
ufokking napisał(a):... szukam basenów termalnych na wegrzech w drodze do cro ...
ufokking napisał(a):ziomek napisał(a):sprawdź baseny termalne na Węgrzech też mają zakwaterowanie a ceny o niebo mniejsze w zeszłym roku kożystaliśmy z termalnego basenu w Zalakaros dla mojej rodziny 5 osobowej 70 zł wejście na cały dzień bodajże biuro www.herkule<!--removed by scanning subsystem-->press.pl ma cennik
jeśli można podepnę sie do tematu szukam basenów termalnych na wegrzech w drodze do cro jakie polecacie oprócz Zalakaros?
Geralt74 napisał(a):Polecam Szarvar -jesli jedziesz przez Węgry drogą 86 to jakieś 30km przed Szombathely trzeba zniej zjechać w bok i za jakieś 3-4 km trafisz do Szarvaru.Kamping o bardzo wysokim standardzie ,sam kompleks basenów również-znajdziesz tam atrakcje zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci
ufokking napisał(a):Geralt74 napisał(a):Polecam Szarvar -jesli jedziesz przez Węgry drogą 86 to jakieś 30km przed Szombathely trzeba zniej zjechać w bok i za jakieś 3-4 km trafisz do Szarvaru.Kamping o bardzo wysokim standardzie ,sam kompleks basenów również-znajdziesz tam atrakcje zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci
Dzieki właśnie chyba tam sie zatrzymam
a Ty korzystałeś z basenów i campingu ? czy oplata za camping to tez automatycznie wejscowka na baseny razem z sauna?
ziomek napisał(a):sprawdź baseny termalne na Węgrzech też mają zakwaterowanie a ceny o niebo mniejsze w zeszłym roku kożystaliśmy z termalnego basenu w Zalakaros dla mojej rodziny 5 osobowej 70 zł wejście na cały dzień bodajże biuro www.herkulesexpress.pl ma cennik