Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

zrodla termalne w Czeskiej Republice

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 10.03.2009 22:07

poszukuje sprawdzonego hotelu xxx lub xxxx w CR z basenami, saunami, babelkami i innymi atrakcjami wodnymi.

pomozecie ?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.03.2009 22:47

slawek66 napisał(a):poszukuje sprawdzonego hotelu xxx lub xxxx w CR z basenami, saunami, babelkami i innymi atrakcjami wodnymi.

pomozecie ?

Pomożemy!Ale bliżej Ci na Słowację. :wink:
Może być ? :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2009 22:49

A co Cię tak Sławku na CeZet wzięło :?: Przecież na Slovakię masz bliżej, a jeszcze bliżej do Bukowiny Tatrzańskiej...tam ponoć też "bąbelki" już sprzedają :lol:
Pozdravki
LRobert
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) LRobert » 10.03.2009 23:07

Potwierdzam bąbelki w Bukowinie bardzo fajne. Są też same bąbelki w Szaflarach, ale tam są tylko bąbelki - o pływaniu zapomnij.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 10.03.2009 23:09

Cóż Bukowina Tatrzańska oferuje naprawdę super nowoczesny geotermalny park wodny. Możemy tam nawet korzystać z mocydełka, bulgotnika czy sauny góralskiej lub świetnej kąpieli w drewnianych beczkach.
Jeśli zainteresowany będziesz super kwaterą, która na pewno spełni Twoje oczekiwania, podam Ci na priv. majeczkatom@wp.pl
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 10.03.2009 23:58

dlaczego czechy ?

bo nie slowacja, ostnio u nich bylem i troszke sie w glowach poprzewracalo, ceny zaporowe, wstret do wydawania reszty i takie tam inne szykany palaczy tytoniu (sam nie pale ale jezdzimy w meskim gronie, w ktorym sa palacze), brak palarni w czterogwiazdkowym hotelu, kazali palic na parkingu przed hotelem, oczywiscie prawie tysiaka eurasow biora za tydzien dla trzech osob i wtedy nie przeszkadza im ze sa podawane smierdzacymi rekami palacza.

polskie bulgoty mnie nie interesuja bo nie maja hoteli na terenie termalnym, lubie z pokoju wyjsc w szlafroku i pomaszerowac o dowolnej porze do wod.

dlatego o czechy pytalem
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 11.03.2009 09:32

Polecam choc to kawałek z Krakowa , ale i miasto ciekawe i centrum Babilon warte grzechu w sam raz na krótki wypad :D
www.centrumbabylon.cz
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 11.03.2009 10:17

sprawdź baseny termalne na Węgrzech też mają zakwaterowanie a ceny o niebo mniejsze :lol: w zeszłym roku kożystaliśmy z termalnego basenu w Zalakaros dla mojej rodziny 5 osobowej 70 zł wejście na cały dzień bodajże biuro www.herkulesexpress.pl ma cennik :lol:
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 24.04.2009 13:16

ziomek napisał(a):sprawdź baseny termalne na Węgrzech też mają zakwaterowanie a ceny o niebo mniejsze :lol: w zeszłym roku kożystaliśmy z termalnego basenu w Zalakaros dla mojej rodziny 5 osobowej 70 zł wejście na cały dzień bodajże biuro www.herkulesexpress.pl ma cennik :lol:

jeśli można podepnę sie do tematu szukam basenów termalnych na wegrzech w drodze do cro jakie polecacie oprócz Zalakaros?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.05.2009 08:36

ufokking napisał(a):... szukam basenów termalnych na wegrzech w drodze do cro ...

W drodze powrotnej mijałem:
Gyor
http://www.gyortermal.hu

Ale widziałem też inne jak jechałem do HR:
Dombovar
Esztergom
i w kierunku na BiH (jechałem Siofok-Szekszard-Mohacs-Udvar) też jest sporo takich miejsc m.in.:
Harkany
i chyba jeszcze Bar mi świta.
Więcej nie pamiętam.
My w 2008 zaliczyliśmy tylko Gellert-a w Budapeszcie i ziu do Dubrovnika...a w powrotnej miał być Gyor ale jakoś nie wyszło.
Geralt74
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Geralt74 » 20.05.2009 10:40

ufokking napisał(a):
ziomek napisał(a):sprawdź baseny termalne na Węgrzech też mają zakwaterowanie a ceny o niebo mniejsze :lol: w zeszłym roku kożystaliśmy z termalnego basenu w Zalakaros dla mojej rodziny 5 osobowej 70 zł wejście na cały dzień bodajże biuro www.herkule<!--removed by scanning subsystem-->press.pl ma cennik :lol:

jeśli można podepnę sie do tematu szukam basenów termalnych na wegrzech w drodze do cro jakie polecacie oprócz Zalakaros?

Polecam Szarvar -jesli jedziesz przez Węgry drogą 86 to jakieś 30km przed Szombathely trzeba zniej zjechać w bok i za jakieś 3-4 km trafisz do Szarvaru.Kamping o bardzo wysokim standardzie ,sam kompleks basenów również-znajdziesz tam atrakcje zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 20.05.2009 14:57

Geralt74 napisał(a):Polecam Szarvar -jesli jedziesz przez Węgry drogą 86 to jakieś 30km przed Szombathely trzeba zniej zjechać w bok i za jakieś 3-4 km trafisz do Szarvaru.Kamping o bardzo wysokim standardzie ,sam kompleks basenów również-znajdziesz tam atrakcje zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci

Dzieki właśnie chyba tam sie zatrzymam

a Ty korzystałeś z basenów i campingu ? czy oplata za camping to tez automatycznie wejscowka na baseny razem z sauna?
Geralt74
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Geralt74 » 21.05.2009 08:21

ufokking napisał(a):
Geralt74 napisał(a):Polecam Szarvar -jesli jedziesz przez Węgry drogą 86 to jakieś 30km przed Szombathely trzeba zniej zjechać w bok i za jakieś 3-4 km trafisz do Szarvaru.Kamping o bardzo wysokim standardzie ,sam kompleks basenów również-znajdziesz tam atrakcje zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci

Dzieki właśnie chyba tam sie zatrzymam

a Ty korzystałeś z basenów i campingu ? czy oplata za camping to tez automatycznie wejscowka na baseny razem z sauna?

Tak korzystalismy z campingu oraz basenów.Płacąc za camping automatycznie otrzymujesz darmowe wejścia na baseny.Z sauny nie korzystałem ale z tego co pamiętam to w cenie campingu oprócz wejścia na baseny są leżaki, sauna ,siłownia oraz fittness club.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 06.08.2009 14:12

ziomek napisał(a):sprawdź baseny termalne na Węgrzech też mają zakwaterowanie a ceny o niebo mniejsze :lol: w zeszłym roku kożystaliśmy z termalnego basenu w Zalakaros dla mojej rodziny 5 osobowej 70 zł wejście na cały dzień bodajże biuro www.herkulesexpress.pl ma cennik :lol:

witaj, czy w Zalakaros na basenach jest gastronomia?

pozdraw.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone