Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy ma ktoś namiar na domki, apartamenty itp. BLISKO PLAŻY ZRCE LUB BEZPOŚREDNIO przy samej plaży ? Słyszałam, że tam jest dużo imprez stąd też pytanie
Tak imprezy sa niesamowite i za dnia i noca ;D naprawde warto tam byc bylam w tamtym roku w tym znowu sie wybieram juz za 8 dni
Zatrzymujemy sie w Kustici to malutka spokojna osada gdzie mozna odpaczac i zrelaksowac sie miedzy imprezowaniem na Zrce Możesz sobie poszukac na necie wiem ze jest sporo domków do wynajecia własnie w Kustici...chyba ze wolisz mieszkac gdzies gdzie bardziej tetni życie to może Novalija albo Mandre?
Jeśli na Zrce będziecie teleportować się autem to należy doliczyć jeszcze obowiązkowo płatny parking...
Parę filmików z "chorwackiej Ibizy":
Kluby na samiuśkiej plaży:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pod baldachimami na białych materacach (klub "Kalypso") pełen melanżyk
Warto także wypożyczyć w centrum Novalji (przy promenadzie) quady aby zwiedzić tą księżycową wyspę... na Zrce jest też bungee i wakeboard...na poczatku ciezko zlapac rownowage i urywa łapy
Hej - planuję wyjazd na Pag. i znalazłam ciekawą ofertę do miejscowości Pag - jednak nie wiem jak stamtąd jest z busami na ZRCE. ktoś się orientuje? bo z Novalji jest masa - to wiem z zeszłego roku...a co do Pagu nie mam pojęcia.
Z tego co obserwowałem to startują z 2 miejsc. Duży parking koło Hotelu Pagus oraz Okolice supermaketu Lorenco. Ale jak w tym roku to musisz się dowiedzieć w Informacji turystycznej na Pagu - rynek koło kościoła.
Cen nie pamietam bo nie korzystałem.
a mam jeszcze pytanie - jak jednak nie zdecyduję się na ten zorganizowany wyjazd - to możecie polecić jakiegoś przewoźnika który dowiezie nas do Novalji? Pagu?