Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Żona się boi

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yugo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) yugo » 25.08.2003 13:42

Znam ten ból, my mieliśmy jechać w 11 osób, a potem się okazało, że jedziemy tylko we dwoje, bo znajomych nie puścili, albo dali im urlopy w innych terminach :(
emes
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) emes » 25.08.2003 13:47

yugo napisał(a):Znam ten ból, my mieliśmy jechać w 11 osób, a potem się okazało, że jedziemy tylko we dwoje, bo znajomych nie puścili, albo dali im urlopy w innych terminach :(

Jam mam gorzej. Sam sobie nie moge dac urlopu (tyle mam pracy we wlasnej firmie), a kobieta sama nie moze skonczyc przepraw przy pracy magisterskiej. Sami sobie to fundujemy - nie mozemy zwalic na kogos - np. wrednego szefa :!:

Najlepiej zabic sie wlasna piescia :D Ale listopad tez jest sliczny... np. w Zakopanem :lol:
Mercury
Turysta
Spoko

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mercury » 25.08.2003 14:07

Ja byłem w Fażanie napotkałem się jedynie na kilka komarów, kilka bardzo miłych jaszczurek ale denerwowały mnie wieczorem jak siedziałem na tarasie te okropne "ćmy" no i opczywiście bym zapomniał atrakcją wyjazdu była złapana przez nas modliszka tez nie grożna.
Bez obaw Pozdrawiam
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 26.08.2003 17:18

[quote="SNIPER"][quote="yugo"]A one gryzą?[/quote]
:twisted:
zjadają samców
:devil:[/quote]

Ale chyba samców modliszek :idea: :lool: :lool: :sm:
Mona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mona » 26.08.2003 18:33

Midas napisał(a):
SNIPER napisał(a):
yugo napisał(a):A one gryzą?

:twisted:
zjadają samców
:devil:

Ale chyba samców modliszek :idea: :lool: :lool: :sm:

Owszem i w trakcie kopulacji 8O
:devil: :hearts:
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 26.08.2003 21:57

Mona napisał(a):Owszem i w trakcie kopulacji 8O
:devil: :hearts:

Ja stawiam na to, że tuż po orgaźmie samicy... :oops:
8)
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 27.08.2003 06:33

No, dobrze ,że wątpliwości zostały rozwiane,że chodzi o samców modliszek.A tak swoją drogą sobie myslę ,że skoro u tego gatunku ten tak wzniosły akt kończy się ucztą ....ale kulinarną,to na miejscu tego samca lepszym rozwiązaniem byłby skok w bok. :lool: :hearts:
Mona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mona » 27.08.2003 16:21

Midas napisał(a):...na miejscu tego samca lepszym rozwiązaniem byłby skok w bok. :lool: :hearts:

Możliwe, ale aby uniknąć pożarcia przez szczytującą samiczkę musiałby to być skok na innego samca... :roll:
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 27.08.2003 16:31

Mona napisał(a):Możliwe, ale aby uniknąć pożarcia przez szczytującą samiczkę musiałby to być skok na innego samca... :roll:

8O
Oj Mona, Mona...tylko samce Ci w głowie... :oops:
To mógłby być skok na inną samiczkę innego gatunku :P
8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.08.2003 17:37

SNIPER napisał(a):
Mona napisał(a):Możliwe, ale aby uniknąć pożarcia przez szczytującą samiczkę musiałby to być skok na innego samca... :roll:

8O
Oj Mona, Mona...tylko samce Ci w głowie... :oops:
To mógłby być skok na inną samiczkę innego gatunku :P
8)

Sniper,
mnie osobiście nie bardzo się widzi ewentualny skok na samiczkę innego gatunku 8O , więc może one maja tak samo :?: :wink: :wink:
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 27.08.2003 18:40

slapol napisał(a):Sniper,
mnie osobiście nie bardzo się widzi ewentualny skok na samiczkę innego gatunku 8O , więc może one maja tak samo :?: :wink: :wink:

slapol, widzę 8O że przeżyłeś (bo napisałeś), czyli nie zmieniłeś gatunku na ten wredny :evil:
A jak one mają....a kto tam zna samice :?:
8)
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 28.08.2003 11:02

[quote="Mona"][quote="Midas"]...na miejscu tego samca lepszym rozwiązaniem byłby skok w bok. :lool: :hearts:[/quote]
Możliwe, ale aby uniknąć pożarcia przez szczytującą samiczkę musiałby to być skok na innego samca... :roll:[/quote]

Przyznam się ,że nie pomyslałem o innym samcu ,lecz o innym gatunku (samiczki oczywiście).
Może wyjdzie jakiś metys,kreol paramodliszkowaty. :arrow:
Mona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mona » 28.08.2003 19:29

Midas napisał(a): Może wyjdzie jakiś metys,kreol paramodliszkowaty. :arrow:

Może wyjdziej jakowaś hybryda, jak tylko feromony zadziałają i liczba chromosomów w gametach się zgodzi....
Ale pomyśl sam, czy ciebie pociągaja samiczki innych gatunków? Np. owieczki, albo niech będzie z naczelnych np. orangutanki :?: :?: :?:
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 29.08.2003 11:19

[quote="Mona"][quote="Midas"] Może wyjdzie jakiś metys,kreol paramodliszkowaty. :arrow:[/quote]
Może wyjdziej jakowaś hybryda, jak tylko feromony zadziałają i liczba chromosomów w gametach się zgodzi....
Ale pomyśl sam, czy ciebie pociągaja samiczki innych gatunków? Np. owieczki, albo niech będzie z naczelnych np. orangutanki :?: :?: :?:[/quote]

To tak jakby niemalże euglena zielona z czarnym nosorożcem.
Tak daleko na drzewo nie spoglądam,patrzę raczej na tą samoą gałąź....
mulatka, azjatka....... :lool: :papa:
Mona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mona » 29.08.2003 21:55

Ale to nie jest inny gatunek: wciąż zerkasz na homo sapiens, tyle, że inaczej umaszczone :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone