Jeśli chodzi o temat Brela/ Baśka Voda to chyba domyślam się o co chodzi
.png)
.png)
Roxi napisał(a):minimartini napisał(a): Czasami lubię tam wpaść
Nooo nie mówicie, że nie lubicie McFlurry'ego z podwójnym Lajonem![]()
Dla mnie to jedyna rzecz, którą można zjeść w McD i muszę się przyznać... że uwielbiam
.png)
.png)
minimartini napisał(a):Jak patrzę na Twego uśmiechniętego Synka w tej pięknej wodzie - to stwierdzam, że chyba zaraz nadmucham swoje kółko i wskoczę do wanny![]()
![]()
woka napisał(a):A to kto ..... prezes, dyrektor, własiciel wyspy ...(pytam bo nie mogę sobie przypomnieć)
ps.
to koło kupione w kraju czy na miejscu.
ps.2
bardzo mi się to zdjęcie podoba. Brakuje tylko "dymka" i napisu: .."starzy, skoczcie po lody (piwo) dla mnie".
Magda O. napisał(a):Fajnie się czyta, łatwiej mi wytrzymać to, że jeszcze cały miesiąc muszę czekać na swój wyjazd... a za oknem leje i leje... a tu takie widoki, ciepełko, woda, błękit
themoon napisał(a):Odnośnie koła, ja kupiłem około tygodnia temu takie w Auchan w Legnicy. Mam nadzieję, że autor nie zlinczuje mnie publicznie za "wklejenie" się do tematu.
themoon napisał(a): A poza tym to długo jeszcze mamy czekać na ciąg dalszy?
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
woka napisał(a):Dziwsz sie
Moment na zdjęciu ..... wygląda, że raczej buzię ma nad wodą. Nie oznacza, że się troszku Jadrana nie napił.
Pozdrów Prezesa i Prezesową.![]()
Dbaj o Prezesa, pilnuj aby więcej już nie pił ....
woka napisał(a):Nie mogę nadążyć ..... jesteście jeszcze w Chorwacji czy już po.
Gosia38 napisał(a):uśmiałam się do łez, zwłaszcza z głowy na stole![]()
![]()
![]()
A odnosnie plaż w Baśce, to właśnie ze względu na to przeludnienie, woleliśmy chodzić na dużo bardziej kameralną plażę Berulia w Breli, albo jeździliśmy na te całkiem opustoszałe
luk006 napisał(a):Tomek vel fidosanok gratuluję odwagi - z dwulatkiem i do tego z żonką w ciąży do CroTakich Obywateli nasza partia potrzebuje
.
A mówiąc poważnie, niebawem również wybieramy się do Cro z roczną córcią i trochę się boję, by nie przyplątało się jakieś choróbsko.
Natomiast przyznam Wam, że nad długo wyczekiwany widok morza przedkładam ten niepowtarzalny zapach, który jest chyba tylko w Chorwacji.
fidosanok czekamy na dalszy ciąg - dobrze się czyta
.png)
fidosanok napisał(a):woka napisał(a):Nie mogę nadążyć ..... jesteście jeszcze w Chorwacji czy już po.
Oj woka, wokaZerknij proszę do pierwszego postu
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży