Buber napisał(a):Ja jadąc z Tarnowa polecam przejscie w Koniecznej (po drodze trochę zakrętów na Magurze Małastowskiej a potem kilka kilometrów dziur po stronie Słowackiej). Najważniejsze, zeby nie przegapić zakrętu w Zborovie wracając z CRO.
Buber napisał(a):No i warto zaplanować postój na granicy (moim faworytem wciąż pozostaje Redics w Letenye).
Życzę kolejnych miłych wakacji w CRO.
Pozdrawiam Ciebie i rodzinkę
W.
Buber napisał(a):Ja jadąc z Tarnowa polecam przejscie w Koniecznej
fidosanok napisał(a):Dlaczego akurat tędy? To lepsza, krótsza trasa? Czy ma jakieś inne zalety? Do Cro jadę przez Barwinek ...
fidosanok napisał(a):Nocleg czy taki sobie dłuższy postój po prostu. Googlowałem, ale znalazłem tylko Redics - taką miejscowość na Węgrzech - równolegle położoną do autostrady. A to chyba nie o to Ci chodziło prawda? Możesz coświęcej napisać?
fidosanok napisał(a):Nie chwal dnia... właśnie przed chwilą zepsuł mi się zamek w drzwiach...
Może nie powinienem jechać
fidosanok napisał(a):W niedzielę gorączka nie spada. Idę na dyżur do lekarza - dostaje antybiotyk i zalecenia, żeby unikać słońca No wytłumacz to dziecku będącemu nad morzem, żeby nie siedział w wodzie, na słońcu.
Powrót do Nasze relacje z podróży