Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

zobacz za co placisz

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawek66
Cromaniak
zobacz za co placisz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 29.07.2005 06:47

czy ktokolwiek z szanownych cromaniakow spotkal sie z biurem podrozy, ktore dokladnie pokazuje kwatere i jej otoczeczenie, w ktorej pobyt sie kupuje ?
jesli tak to prosze podac adres i nazwe.

dziekuje, pozdrawiam
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 29.07.2005 09:11

www.adriatica.net - może nie super dokładnie, ale zdaje się najlepiej ze wszystkich oferujących kwatery prywatne
BEATA J.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BEATA J.G » 29.07.2005 13:00

www.naadriatyku.pl kontakt w j.polskim sprawdzone polecam
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 29.07.2005 16:40

jeśli chodzi o takie nie tylko wirtualne biura podróży ,
a takie gdzie można usiąść i pogadać
( biura które prawie w 100% zajmują się tylko Chorwacją)
to
www.travelbp.pl od roku 1995
www.adriatyk.com.pl od roku 1991
www.croatia.com.pl od roku 1993
i na pewno w Krakowie mają agentów.
MAREK1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MAREK1 » 29.07.2005 20:00

PRAWIE 100% !!!! PROT TY IDIOTO a może widziałeś jeszcze większe PÓŁ !! albo jest 100 % albo nie zastanów się.
Jak czytam to co piszesz to mi się nóż w kieszeni otwiera.Przez takich debili jak ty to mi się Chowacja przestaje podobać.
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 29.07.2005 20:44

MAREK1 napisał(a):PRAWIE 100% !!!! PROT TY IDIOTO a może widziałeś jeszcze większe PÓŁ !! albo jest 100 % albo nie zastanów się.
Jak czytam to co piszesz to mi się nóż w kieszeni otwiera.Przez takich debili jak ty to mi się Chowacja przestaje podobać.

niech ci będzie że w 95 % te biura sprzedają Chorwację,
choć stuprocentowej pewności nie mam ,ale tak prawie na 100%,
a ty jesteś pewien na 100 procent tego co powyżej napisałeś?
aleś się wyżył -prawie na 100%.Dalej tak tylko o.i ?:D :D :D
pabellus
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pabellus » 30.07.2005 12:43

Drogi Sławku wydaje mi się że rozumiem o co Ci chodzi w zadanym pytaniu. Przedstawię to na przykładzie moich przyjaciół którzy przez internet zarezerwowali sobie apartament w HR. Na miejscu po przyjeździe okazało się że apartament jest suuuuper nawet lepiej wyglądał niż wyszedł na zdjęciach. Wielki minus stanowiła jednak plaża a raczej jej "cudowna" przemiana ze żwirowego charakteru na zdjęciu w internecie do skalistego urwiska z mnóstwem ostrych głazów w rzeczywistości. W necie też odległość od plaży podane 150 m okazało się 150 metrami ale nad poziomem morza! Jaka jest recepta na to żeby niedać się nabrać na piękne zbliżenia plaż ,pokoi itp? Ja stosuję zwsze jedną sprawdzoną metodę , otóż jadę zawsze w ciemno i na miejscu wybieram i przebieram aż znajdę coś satysfakcjonującego mnie. Ma to swój jeden minus że człowiek zmęczony po podróży zmuszony jest do biegania i szukania lokum ale w myśl zasady ,widziały gały co brały,reszta to same plusy odpoczywam tam gdzie mi się faktycznie podoba. Pozdrav
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 31.07.2005 14:04

wielkie dzieki za pelne zrozumienie
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 06.08.2005 10:54

pabellus napisał(a): W necie też odległość od plaży podane 150 m okazało się 150 metrami ale nad poziomem morza!

PRAWDA
W wiekszosci jakichkolwiek opisow odleglosci do plazy podaja odleglosc w linii prostej .... nie uwzgledniaja ile to wyjdzie idac fakytyczna ulicą. Prawie nigdy tez nie podadza czy to po plaskim terenie czy wracajac bedziesz lazic ostro pod gore.....
Jest wyjscie posrednie .....gadac bezposrednio z włascicielem mieszkania , ja czasem wymienie i 10 maili zeby dopytac o wszystkie szczegoily ktore sa dla mnie wazne. Buira podrozy i ofert "kalalogowe" rzecz jasna omijam zawsze . To przynajmniej czesciowo zmniejsza ryzyko
Pozdrawiam Sasaneczka

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone