napisał(a) woka » 23.01.2011 20:55
MWN napisał(a):Czy bywalcy KRK mogą podać bliższe namiary na kwatery w różnych miasteczkach. Proszę bo raz chcę być w tym regionie.
Jako stały bywalec .... nie dysponuję adresami. Nigdy o tym nie pomyślałem, chyba dlatego, że zatrzymuję się w jednym ulubionym miejscu.
Jednak, tak się jakoś złożyło, że "urzekł" nie jeden obiekt. Super położony, widoki z tarasu bajeczne tzn. na morze, na miasteczko.
Byłem wewnątrz, widziałem, rozmawiałem .... i zdziwisz się ale nawet wódkę z właścicielami piłem.
(ugościli mnie jak "VIP-a"). Mili ludzie.
Jak chcesz być u nich pierwszym Polakiem to masz teraz szansę. Jeżeli dobrze pamietam .... Polaków jeszcze nie gościli, z reguły jacyś Niemcy tam co roku przyjeżdzają. Moim zdaniem- warto.
Nie jest może tanio ( jeżeli dobrze pamietam , w sezonie apart. 4 osoby - 100 euro) ale w zamian mieszkasz w luksusach.
Ja nie skorzytałem ponieważ ..... nie serwują posiłków i apart. nie jest mi potrzebny. Mają w ofercie "studio" ale nadal bez posiłku więc skończyło się na miłej rozmowie i niezłym poczęstunku.
Właściciel obiektu jest zarazem właścicielem łajby wycieczkowej "Tajana".
pzdr.
http://www.zuzic-krk.com/hr/index.html
Jak zauważam, strona nie jest na bieżąco aktualizowana. Budynek architektonicznie ten sam tylko cały pomalowany na kolor czerwony ( ale w sumie "niegłupi" ten kolor) Gdzieś mam zdjęcie. .... w razie potrzeby- poszukam.