Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znalazlam kwatere kolo Dubrovnika

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 27.06.2006 17:55

Jesli ktos szuka kwatery w okolicach dubrownika, to mam na 11.07 wstepna rezerwacje w Cavtat, i moge podac namiary, pokoj dla 2 z lodowka, łazienka, wentylatorem :wink: tv-sat, za 30Epewnie maja tez inne terminy...

bardzo przyjemnie to wygłada, 250m od morza 5E sniadanko

link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 27.06.2006 18:51 przez ilusil, łącznie edytowano 2 razy
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 27.06.2006 18:49

i jeszcze znalazłam sliczne apartamenty w Mlini, jak ktos chce miec troche luksusu beda idealne 8)

polecam kliknac na zdjecia i przejrzec... dla mnie bomba :twisted: :wink:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 27.06.2006 18:51

troszke duzo
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 27.06.2006 18:53

sadze ze ta cena 20/23 E osoba ze sniadaniem,
przy takim standardzie to malo

subiektywne wrazenia, bo warunki jak w hotelu :wink: o mlini mowie oczywiscie

"with an estate of 1'000 m2 is situated out in the open green and offers a marvellous ambience for individuals in need of a rest.
This holiday house is only 20 m from the wonderful beach.
Villa Nina has several terraces in a very beautiful
Mediterranean garden."
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 03.07.2006 14:46

ilusil napisał(a):Jesli ktos szuka kwatery w okolicach dubrownika, to mam na 11.07 wstepna rezerwacje w Cavtat, i moge podac namiary, pokoj dla 2 z lodowka, łazienka, wentylatorem :wink: tv-sat, za 30Epewnie maja tez inne terminy...

link

ja się niestety spóźniłam :( nie mają wolnych miejsc w sierpniu :evil:
muszę szukać dalej
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 03.07.2006 14:48

ilusil napisał(a):Jesli ktos szuka kwatery w okolicach dubrownika, to mam na 11.07 wstepna rezerwacje w Cavtat, i moge podac namiary, pokoj dla 2 z lodowka, łazienka, wentylatorem :wink: tv-sat, za 30Epewnie maja tez inne terminy...

link

ja się niestety spóźniłam :( nie mają wolnych miejsc w sierpniu :evil:
muszę szukać dalej
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 03.07.2006 15:11

ilusil napisał(a):sadze ze ta cena 20/23 E osoba ze sniadaniem,
przy takim standardzie to malo

subiektywne wrazenia, bo warunki jak w hotelu :wink: o mlini mowie oczywiscie

"with an estate of 1'000 m2 is situated out in the open green and offers a marvellous ambience for individuals in need of a rest.
This holiday house is only 20 m from the wonderful beach.
Villa Nina has several terraces in a very beautiful
Mediterranean garden."

Widziałam ten ogródek. Jest faktycznie śliczny, bo wypielęgnowany. Rosną w nim drzewka cytrusowe i inne piękne roślinki. Willa jest usytuowana na przeciwko zejścia na małą kamienistą plażę (około 30 schodków w dół). Pani z agencji turystycznej powiedziała nam, że willa ta i jej sąsiadka (a także kilka innych na tej samej ulicy) są najdroższe w okolicy. My mieszkaliśmy niedaleko tej willi i płaciliśmy 26 euro za pokój z łazienką, lodówką i dostępem do wspólnej kuchni.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone