Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znakujemy samochody?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piterkej
Autostopowicz
Naklejka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piterkej » 27.07.2005 20:03

Tak jest widoczna,napis jest kolorowy nadrukowany na specjalnym papierze a na to folia ochronna ....No w kraku raczej nie, nalepka na przyczepie campingowej:)Pozdrawiam.Mogę przesłać foto....
Jacek Grocvhowalski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek Grocvhowalski » 31.07.2005 08:10

Plumek napisał(a):
wojan napisał(a):Co myślicie o oznakowaniu samochodów logiem cro.pl.Logo jest tutaj-http://www.cro.pl/logo/logo1.doc
Wg mnie taki znak za szybą samochodu mógłby być przyczyną wielu sympatycznych spotkań na trasie i w samej Chorwacji.
Pozdrawiam!

Myślimy (chyba kolektywnie), że ten temat już jest przerabiany w tym wątku:

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=6563&highlight=naklejka

A ode mnie wiadomość z ostatniej chwili: jestem już oklejona :) Czekam więc na jakieś znaki od podobnych pomykających po chorwacji! :wink:

Plumek

Jestem już oklejony! Ciekawy jestem ilu spotkam na trasie Cromaniaów. Napewno łączy nas coś wspólnego, a tym czymś jest piękno i "klimat" Chorwacji. Plumek kiedy wyjeżdżasz i gdzie jedziesz? Pozdrawiam! :papa:
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 31.07.2005 15:00

Ja wyjezdzam za 21 dni ale juz mam wydrukowane od miesiaca :) i czeka na przyklejenie - oczywiscie od srodka - tylnmia szyba - i moze 2 boczne tylnie (kombi)
Pozdr .ML
Arjano
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arjano » 31.07.2005 17:20

Byłem w Chorwacji 3 tygodnie, wróciłem 31.07. Zrobiłem sobie takie naklejeczki. Jedna poszła na boxa - nie dojechała do Dubrovnika. Non stop deszcz - Polska - Słowacja - Węgry - Chorwacja - została kolorowa struga na boxie i biała kartka (mimo, że pod folią samoprzylepną - box ma jednak porowatą powierzchnię i jazda z v = 130 km/h w deszczu) dała jej się we znaki. Druga naklejona wewntętrznie na przednią szybę nie dotrwała do Polski. Po 3 tygodniach żaru słonecznego wyblakła do białości - ech te laserowe drukarki :-) .
Najgosze jest to, że nie spotkałem nikogo z forum mimo oznakowania i rozgadywania na kempingach o cro.pl wkoło. Ale zato spotkałem wielu miłych "niezrzeszonych" :-)
Z naklejki jedyna pociecha - celnik chorwacki bardzo stał się wylewny i pogadalismy długo i namiętnie - bynajmniej nie na tematy służbowe - bardzo miło!
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 31.07.2005 20:53

Jacek Grocvhowalski napisał(a):
Plumek napisał(a):
wojan napisał(a):Co myślicie o oznakowaniu samochodów logiem cro.pl.Logo jest tutaj-http://www.cro.pl/logo/logo1.doc
Wg mnie taki znak za szybą samochodu mógłby być przyczyną wielu sympatycznych spotkań na trasie i w samej Chorwacji.
Pozdrawiam!

Myślimy (chyba kolektywnie), że ten temat już jest przerabiany w tym wątku:

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=6563&highlight=naklejka

A ode mnie wiadomość z ostatniej chwili: jestem już oklejona :) Czekam więc na jakieś znaki od podobnych pomykających po chorwacji! :wink:

Plumek

Jestem już oklejony! Ciekawy jestem ilu spotkam na trasie Cromaniaów. Napewno łączy nas coś wspólnego, a tym czymś jest piękno i "klimat" Chorwacji. Plumek kiedy wyjeżdżasz i gdzie jedziesz? Pozdrawiam! :papa:

Ja już byłam i wróciłam, ale znów się przymierzam... Z tym, że jeszcze nie wiem, czy autkiem...

Plumek
Grzegorzra
Odkrywca
Naklejka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorzra » 22.02.2006 20:38

Mimo że na forum jestem od "jakiegoś czasu" dopiero dziś trafiłem na ten temat i bardzo mi się on podoba. :D Już znaczek jest ściągnięty i wydrukowany. Jadę w sierpniu i na pewno będę oklejony. Będę się rozglądał za innymi. :?:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 23.02.2006 10:22

a m a ktos namiary na jakas firme gdzie podkoszulki drukuja ?
auto gdzies tam sobie stoi, a milo by bylo ludzi z forum na spacerku spotkac czy w konobie
wg mnie takie nie duze logo z nikiem

pozdrowienia
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.02.2006 11:09

Podam Ci adres mailowo, robią w Krakowie ale nie wiem czy pojedyncze sztuki. Kiedyś ( dawno temu) w Galerii Centrum (róg Wiślnej i Anny) można było zrobić sobie zdjecie, lub dać płytkę z fotografią a oni umieszczali na podkoszulku .
Ale czy to jeszcze aktualne to nie wiem.

Pozdrawiam :wink: :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 23.02.2006 11:41

Ze zdjęciem to w zakładach fotograficznych robią.

A nie lepiej mieć balonika na sznurku? ;) Albo chorągiewkę hihihih Wtedy widać z daleka człowieka! Poza tym - co zrobić jak takiej koszulki nie ma się pod ręką, a spontanicznie zasiądzie się w knajpie na deptaku? Albo się zużyła? Chyba, że na takie "umawiane" spotkanie ;)

Plumek
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 23.02.2006 12:25

slawek66 napisał(a):a m a ktos namiary na jakas firme gdzie podkoszulki drukuja ?
auto gdzies tam sobie stoi, a milo by bylo ludzi z forum na spacerku spotkac czy w konobie

pozdrowienia

Sławku moze kliknij i poszprej tu:

http://www.fj.fotojoker.pl/

Oni maja mase takich gadzetów ze wysyłamsz majlem fotkę albo co tam chcesz i odbierasz koszulkę, podkladkę etc. Robia detalicznie.
Zamawiam zawsze u nich zdjęcia i nie narzekam.
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 23.02.2006 12:56

Plumek napisał(a):Ze zdjęciem to w zakładach fotograficznych robią.

A nie lepiej mieć balonika na sznurku? ;) Albo chorągiewkę hihihih Wtedy widać z daleka człowieka! Poza tym - co zrobić jak takiej koszulki nie ma się pod ręką, a spontanicznie zasiądzie się w knajpie na deptaku? Albo się zużyła? Chyba, że na takie "umawiane" spotkanie ;)

Plumek

zawsze chodze w podkoszulku, po prostu zrobie sobie 10 i zawsze bede oznakowany
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 23.02.2006 13:04

aneta_jacek napisał(a):
slawek66 napisał(a):a m a ktos namiary na jakas firme gdzie podkoszulki drukuja ?

pozdrowienia

Sławku moze kliknij i poszprej tu:

http://www.fj.fotojoker.pl/

Oni maja mase takich gadzetów ze wysyłamsz majlem fotkę albo co tam chcesz i odbierasz koszulkę, podkladkę etc. Robia detalicznie.
Zamawiam zawsze u nich zdjęcia i nie narzekam.

dzieki za info, niestety maja tylko biale a to niestety nie moje kolory

pozdrowienia
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 23.02.2006 13:14

Allegro !!!!
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.02.2006 13:40

Można zrobić tatuaż w kilku miejscach :lol: i już się jest oznakowany na stałe. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:lol:
kw
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kw » 23.02.2006 14:53

krakuscity napisał(a):Można zrobić tatuaż w kilku miejscach :lol: i już się jest oznakowany na stałe. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:lol:

A może nie tak drastycznie?
czapeczki, kapelusze - to się zazwyczaj nosi latem w HR.
Krzysztof
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone