Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znak rozpoznawczy.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
Znak rozpoznawczy.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 09.06.2002 16:30

:idea: :idea: A hoy tak sobie leżę na mojej tratwie i przeglądam stroniczki naszego portalu, wymyśliłem sobie po przeczytaniu kilku rad odnośnie jazdy samochodami przez Chorwację większą ilością samodzików w tym samym kierunku ( a może i celu),że byłoby fajowo posiadać oznakowanme auto znaczkiem (logo) Naszego Portalu.Co Wy na to, nie śmiem pytać co na to Admin? Ile radochy by bylo gdybyśmy się spotkali na trasie i nie tylko. Pozdrawiam i płynę dalej a hoy Waldek.
piotrs
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrs » 09.06.2002 17:14

popieram w całej rozciagłości
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
Znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 09.06.2002 17:30

:D A hoy z tratwy. Wiedziałem Piotrze ,że odpowiesz( intuicja czy co? jestem spod znaku RYB).Logo mogłoby być ze strony głównej.No nie?- na umrzyka skrzyni. Do stu beczek zjełczałego tranu coraz bardziej mi się :oczko_usmiech: to podoba.A hoy Waldek.
daro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro » 09.06.2002 19:13

:D :D :D :D :D WALDEK NA PREZYDENTA . POPIERAM POMYSŁ NASZEGO LOGO . NA WYBORY PRZYBIJ TRATWĄ DO BRZEGU I NIE PIJ ZA DUŻO TRANU . :roll: :roll: :wink: :lol:
[/color] Z pozdrowieniami
Daro
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
Znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 09.06.2002 19:23

:lol: A hoy, Daro serdeczne dzięki - nie chcę na prezydenta po co mielibyście za mnie się wstydzić wolę zostać na swojej tratwie, a opuszczam ją tylko w miesiącu wrześniu.Nawet miesiące od października do nastepnego września- mimo chłodu wolę łowić dorsze, fladry, śledzie.
Jak do tej pory jeszcze Admin się nie wypowiedział - wolne ma czy co?Jeszcze raz dzięki.Waldek.
daro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro » 09.06.2002 19:31

:evil: Admin odezwij się . Przecież jesteś zalogowany . :wink:
stary admin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary admin » 09.06.2002 22:06

Dopiero teraz przeczytałem ten post :devil: . Sam nie wiem, co mam na to powiedzieć. Zgodzić się oczywiście zgadzam, ale jeśli chodzi o kwestie techniczne... jak chcecie to rozwiązać?
daro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro » 09.06.2002 22:20

:D
Admin jest nas tylu , że chyba coś wymyślimy a w Ty będziesz szefem ?
Z pozdrowieniami
Daro :wink:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 10.06.2002 07:33

Popieram !!!!
sam chętnie nakleję na samochód znaczek z logo.
Pozdrawiam :lol:
Arek
Romek
Znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Romek » 10.06.2002 09:37

Jeśli jazda większą ilość aut odradzam. To Przerabiałem.Nie wszyscy jadą jednakową prętkośćią nawet wtedy gdy się ustali np.120 km. Tak może być tylko na autostradzie.Ale nie na drogach gdzie trzeba kogoś wyprzedzać.Co się stanie wtedy gdy pierwszy samochód pomyli drogę?.Czy cała kolumna jedzie za tym autem,wiedząc że zle jedzie.Naj słabsze auto piersze jedzie, to niema sensu. Proponuje, spotykać się w wyznaczonych wcześniej miejscach np.na granicy.Jazda tylko na dwa samochody.Naklejaliśmy paski foli odblaskowej na zdeżaki.Też się niesprawdza.Może na parkingu.Jeśli chdzi o logo to popieram,aby coś takiego na klejić.Tak jak znak płetwonurka.Pozdrowienia. Romek
Tomek
Cromaniak
Re: Znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek » 10.06.2002 10:01

Romek napisał(a):Co się stanie wtedy gdy pierwszy samochód pomyli drogę?.Czy cała kolumna jedzie za tym autem,wiedząc że zle jedzie.

Chyba między innymi jedzie się po to razem aby w takim wypadku naprawić to co prowadzący zepsuje. Jeśli jedzie kilka aut zawsze można też się skonsultować w razie wątpliwości co do trasy.

W dobie telefonów komórkowych wcale nie trzeba się nawet zatrzymywać !

Natomiast jeśli prowadzący popełnia błędy notorycznie to po prostu trzeba go zmienić...

Pozdrawiam
Tomek
druid
Globtroter
A wielorybow cielska groxne sa lecz dostaniemy je!

Nieprzeczytany postnapisał(a) druid » 10.06.2002 10:19

Cztery piwka na stol...dla pomyslodawcy,
Logo to fajny pomysł. Nad sreoną techniczna trzeba pomyśleć. W najgorszym przypadku każy zrobi sobie "naklejke" wlasnym sumptem.
Ahoj
irlandzki zeglarz/DRUID
piotrs
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrs » 10.06.2002 10:45

admin napisał(a):Dopiero teraz przeczytałem ten post :devil: . ... ale jeśli chodzi o kwestie techniczne... jak chcecie to rozwiązać?

Pomyślcie wszyscy nad projektem graficznym, ja spróbuję uruchomić swoje znajomości i może tanim kosztem udałoby mi się druknąć trochę egzemplarzy. Chyba każdy kto chce mieć taką nalepkę wyda parę złotych, są jeszcze możliwości sponsorskie ale chyba lepiej jak każdy coś dorzuci to będzie ją szanował. Przede wszystkim Etap pierwszy to zaprojektowanie wyglądu. Sądząc po wyglądzie stronki Admin ma niezły talent :D , może coś wymyślisz.
Zdrów!
Leon
Cromaniak
Leon

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 10.06.2002 12:31

Waldi fajni pomisl, ja pierdziele to znaczy ze bende spotikac samich znajomich w Polsce. Jusz mi sie to zdazilo kilka razi w ostatnich dniach przed wijazdem do Polski. Poznale Polskow a oni muwia ze mnie znaja bo ja jestem ich rezidentem z CRO.PL
Pozdrawiam i Popiram
Vaald
Logo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vaald » 10.06.2002 18:56

http://mysite.freeserve.com/logoforum/ -wrzuciłem tam projekt prostego logo,można druknąć (niekoniecznie na folii) i wrzucić np.za tylną szybę.
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone