romanb napisał(a):Pomyslalem, ze warto by odswiezyc temat naszego logo. Kto okleil swoje autko niech sie przyzna Ciekawe ile juz takich jezdzi, bo mnie sie na razie w oczy zaden nie rzucil. Jednak milo byloby sie gdzies w Chorwacji natknac na samochod z nalepka. Tak wiec ludziska, pobierajcie, drukujcie i naklejajcie ku chwale CRO.
Pzdr.
Leon napisał(a):Waldi fajni pomisl, ja pierdziele to znaczy ze bende spotikac samich znajomich w Polsce. Jusz mi sie to zdazilo kilka razi w ostatnich dniach przed wijazdem do Polski. Poznale Polskow a oni muwia ze mnie znaja bo ja jestem ich rezidentem z CRO.PL
Pozdrawiam i Popiram
łysy napisał(a):A gdzie taką nalepkę moge kupic
Pozdrawiam Łysy
Ja tez prubowałam wejsc na ta strone ale nic ni udało mi sie,ja tez chce taka nalepke,i wkoncu chce kogos z forum osobiscie zapoznac ,chce wiedziec jak nalepka wyglada,bo jak kogos na trasie bede widziała to mu bede machac i krzyczec to ja ta Bozena ze Splitu.romanb napisał(a):łysy napisał(a):A gdzie taką nalepkę moge kupic
Pozdrawiam Łysy
Mozna bylo sciagnac ze strony www.cro.pl/logo/logo1.doc , ale sprawdzalem przed chwila i mi sie nie udalo, nie wiem, czy to ja nie potrafie, czy admin juz wylaczyl...
Bozena Kljaković napisał(a):...ja tez chce taka nalepke,i wkoncu chce kogos z forum osobiscie zapoznac ,chce wiedziec jak nalepka wyglada,bo jak kogos na trasie bede widziała to mu bede machac i krzyczec to ja ta Bozena ze Splitu.