napisał(a) Sonti » 18.06.2002 05:57
Do Andy (oraz do wszystkich którzy będą w tym samym czasie i w pobliżu).
Cześć. Będę dokładnie od 22 czerwca do 6 lipca w ośrodku Nin koło Zadaru. Jest to wioska wypoczynkowa Holiday Village Zaton około 16 km na północny zachód od Zadaru i ok. 1,5 km od miejscowości Nin i Zaton. Poznacie mnie po moim logo (o ile do tego czasu nie wybierzemy jednego wspólnego logo) z dodatkowym podpisem SONTI. Kontakt telefoniczny to +48 601 25 77 30. Pozdrawiam. Sonti
P.S.
Do konkursu oczywiście zgłaszam swoje logo - rozmiar i forma pliku (bmp, jpg, gif, png, tiff, itd) do ustalenia. Dodatkowo można (ja mogę przygotować dla wszytskich) dodać swoje pseudo. Ostateczny wzór mojego logo i próbkę takiego logo z moim pseudo przesłałem do Admina. A pro po, właśnie wydrukowałem swoje logo na średniej klasy drukarce atramentowej i dobrym papierze (takim do zdjęć na atramentówkę) - jakość rewelacyjna, wszystkie detale bardzo widoczne i bez zniekształceń. Oczywiście w przypadku wyboru innego logo dostosuję się bez zastrzeżeń. Można także w innym logo wykorzystać elementy mojego logo. Pozdrawiam - SONTI