Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cześć
Mnie osobiście bardzo pasuje projekt Jacunia prosy i czytelny nawet
z daleka, ale jak tak będziemy głosować mnie to, a mnie tamto to skończymy po wakacjach.Admin, proponuję krótkie głosowanie przez sobotę i niedzielę, a każdy głos niech będzie zobowiązaniem się do zakupu takiej naklejki (będzie wiadomo ile trzeba zrobić).Ja biorę pięć.
Admin daj znać czy dostałeś moje projekty.
Zgadzam się z Andym, żeby nie przedłużać - proponuję tylko podjąć decyzję do przyszłego czwartku w formie głosowania na stronce.
A hoy!! Na tratwie.Kochani jestem za głosowaniem na znaczek.Znaczki byłyby ponumerowane 1,2,3,......itd. i głosowalibyśmy na numerki co zapewne usprawniłoby pracę.Należałoby już na tym etapie ustalić termin zakończenia przysyłania prac. Spora liczba z nas napewno będzie wyjężdżała do Chorwacji zaraz po zakończeniu roku szkolnego (21 czerwiec) i zapewne chciałoby wypić rakiję razem z Leonem. Wyjazd do Chorwacji mam zaplanowany na poczatek września dlatego też z Leonem ( taki mam zamiar) wypijemy trawaricę w wydaniu polskim.Wracając do tematu drogi Admine określ pole i termin działania w temacie "znak rozpoznawczy".Uważam,że przeciąganie w czasie nie przyniesie zamierzonego celu.Pozdrawiam Wszystkich.Waldek.A hoy
Pomysł super! Niestety jadę w przyszły piątek i z pewnością nie załapię się oficjalną naklejkę ((. Wydrukuję jednak któryś z projektów i chociaż tak, prowizorycznie... Aha, myślę, że nie ma co tworzyć jakiegoś eksluzywnego klubu dla zarejestrowanych, niech sobie nalepia każdy komu forum i pomysł się podoba. Pozdrówka!
A hoy!! Czemu zaraz klub ekskluzywny- to jest jezeli już klub to klub normalnych zapracowanych ludzików, którzy chcą coś po sobie zostawić. Dlaczego z tej pracy mają również spijać śmietankę (albo piankę )obserwatorzy. To są moje uwagi. Decyzja -moim osobistym zdaniem nalezy się Adminowi. Poddaję się całkowicie Jego propzycją. Pozdrawiam Wszystkich wyjeżdżających do pięknego kraju jakim jest Chorwacja.Z tratwy pisał Waldek.PS.Nad morzem wypogadza się- przestało padać.A hoy!!!
Bardzo spodobało mi się to co robicie i chcecie jeszcze zrobić.Nawet zarejestrowałam się ,żeby mieć taką nalepkę na samochodzie jadąc do Chorwacji.Osobiście głosowałabym za projektem Sontiego.
Przeniosłem temat na forum tylko dla zarejestrowanych.
Następne "wypociny" Waldemara:
Piotrs atakuje:
Wszystko git, ale już może wystarczy? Więc zgłoszenia można przysyłać jeszcze tylko jutro. Ja ze swojej strony przychylam sie raczej ku prostym wzorom.
A hoy.Przepraszam Wszystkich za post pisany kursywa ( wysłany 14-06-2002 o godz.23:23 zrobiła to moja córka Alicja. Wybaczam Jej - wybaczcie i mnie.(oczywiście przeprowadfziłem rozmowę dyscyplinujacą)Waldek.
Waldemar Knapiński napisał(a)::( A hoy.Przepraszam Wszystkich za post pisany kursywa ( wysłany 14-06-2002 o godz.23:23 zrobiła to moja córka Alicja. Wybaczam Jej - wybaczcie i mnie.(oczywiście przeprowadfziłem rozmowę dyscyplinujacą)Waldek.