Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znak rozpoznawczy.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 12.06.2002 19:32

:D A hoy to ja Waldek, piszę dopiero teraz ,byłem zajęty to znaczy zajety był mną dentysta.Drogi Adminie wysłałem dwa razy swój znaczek rozpoznaczek na Twój E-mail. Nie wiem czy dotarł ( był w "Wordzie" i jest).Mam trudności z przesłaniem "go" w ten sam sposób jak Jacunio. Mam też pytanie - czy wyznaczysz termin przesyłania prac?Pozostający z poważaniem na tratwie Waldek.A hoy.
stary admin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary admin » 12.06.2002 22:37

Oto logo Waldemara: Obrazek

Mnie osobiście do gustu przypadło słoneczko, tylko usunąłbym te godła, bo to trochę za bardzo komplikuje jak dla mnie (no i może być przyczyną kłopotów).
Sonti
Croentuzjasta
propozycja logo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sonti » 13.06.2002 08:10

Przesłałem do Admina swoją wizję logo. Może coś takiego wam się spodoba.
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 13.06.2002 15:22

:D A hoy.Dzisiaj wysłałem kolejne cztery wersje Naszego znaku do Admina ( mam nadzieję, że dotarły) Tematem są słoneczko i flaga. Czekam z niecierpliwością na ocenę. Dużą pomocą służy mi w redagowaniu - Kolega "sieradz". Czy Admin powiadomi nas o zakończeniu nadsyłania przsyłek z "znaczkiem"? Z tratwy dla Was Waldek.A hoy!!!
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 13.06.2002 19:57

Jak wszyscy tacy plastycy, to ja też jeszcze jedną wersję:... :wink:

Obrazek

Ta zewnętrzna czarna linia to brzeg nalepki; ta czerwona to element wyposażenia...
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 13.06.2002 20:48

A hoy!!! :D :D Jacunio, bravo ciesze się,że coś sie dzieje w sprawie. Jeżeli chcesz .żeby się nie przypaliło to trzeba mieszać. Myślę,że inni też przysyłaja propozycje znaczka. W dalszym ciągu mam kłopoty z umieszczeniem obrazków w tym okienku,dlatego też swoje propozycje przesyłam na adres Admina.Serdeczne pozdrowienia z zalanej deszczem tratwy.Waldek.a hoy.
kawa
logo

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 13.06.2002 20:49

To pierwsze logo dobre ale jakbyś wstawił je na tle chorwackiej szachownicy to by z daleka się jednoznacznie kojarzyło.
Kawa.
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
znak rozpoznawczy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 13.06.2002 20:55

:D Kawusia,serdeczne dzieki.Gdy Admin wstawi moje następne znaczki (znajdziesz część szachownicy) brałem pod uwage różnokolorowe karoserie aut a szczególnie tych czerwonych lub niebieskich.Pozdraw.A hoy!!Waldek
stary admin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary admin » 13.06.2002 22:43

Propozycje Waldemara:
Obrazek
Obrazek

Propozycje Mariusza:
Obrazek
Obrazek

Propozycja Sontiego:
Obrazek

Mam nadzieję, że o niczyim projekcie nie zapomniałem. Jeśli tak, to gonić mnie.[/img]
Tomek
Cromaniak
Propozycje

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek » 13.06.2002 22:47

Jak dla mnie SONTI !!!

Pozdrawiam
Tomek
AsiaJ
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) AsiaJ » 14.06.2002 06:49

Również głosuję za projektem SONTIEGO. Urzekła mnie kropka-słoneczko :)
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 14.06.2002 06:57

Drogi Adminie!
To może by tak jakaś sonda ze strony głównej, szybkie głosowanko i do roboty!!??
jaam
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaam » 14.06.2002 07:11

mnie sie podoba projekt Jacunia
ale co z tym głosowaniem
:)
Sonti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sonti » 14.06.2002 07:13

Dzięki za te słowa poparcia dla mojego projektu. Idea jaka mi przyświecała przy tworzeniu tego projektu to właśnie słoneczko spinające nasze kraje, bo przecież nasze forum dotyczy przede wszystkim turystyki. Kolorystyka napisów w prosty sposób odzwierciedla barwy narodowe obu krajów, a biorąc pod uwagę techniczną stronę wykonania tego typu naklejek, drukowanie herbów z ich detalami może być utrudnione i kosztowne. Myślę, że jeżeli dojdzie do wyboru jakiegokolwiek projektu to powinno w nim znaleźć się słońce w dowolnej postaci jako element przewodni emblematu.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 14.06.2002 12:40

Fajnie stawiam rakije pierwszemu co sie zglosi do mnie z naklejkom na samochodzie))))) Tylko czy kto kolwiek widzial tego Leona ???))))
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Znak rozpoznawczy. - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone