romanb napisał(a):Mozna bylo sciagnac ze strony www.cro.pl/logo/logo1.doc , ale sprawdzalem przed chwila i mi sie nie udalo, nie wiem, czy to ja nie potrafie, czy admin juz wylaczyl...
Da sie sciagnac, tylko zle sie za to zabralem
romanb napisał(a):Mozna bylo sciagnac ze strony www.cro.pl/logo/logo1.doc , ale sprawdzalem przed chwila i mi sie nie udalo, nie wiem, czy to ja nie potrafie, czy admin juz wylaczyl...
Bardzo chetnie jezeli bede w Splicie ,ale przed tym zadzwon na 098851419 chasło niech bedzie cromanjak,wtedy bede wiedziała ze to ktos z forum.romanb napisał(a):Bozena Kljaković napisał(a):...ja tez chce taka nalepke,i wkoncu chce kogos z forum osobiscie zapoznac ,chce wiedziec jak nalepka wyglada,bo jak kogos na trasie bede widziała to mu bede machac i krzyczec to ja ta Bozena ze Splitu.
W drugiej polowie lipca mam zamiar zwiedzic kawalek Splitu, wiec bedzie okazja sie spotkac
wojmoj napisał(a):nie moge pobrac nalepki, czy ktos moze mi napisac jak to zrobic, wyświetla mi się pusta strona
romanb napisał(a):wojmoj napisał(a):nie moge pobrac nalepki, czy ktos moze mi napisac jak to zrobic, wyświetla mi się pusta strona
Znajdz temat: " !!! Znak rozpoznawczy !!! (tu mozna pobrac) " - wybierz odpowiednie logo i format, kliknij prawym klawiszem mychy i wybierz "zapisz element docelowy jako..." , wybierz lokalizacje i pobieraj
Pzdr.