Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znak rozpoznawczy.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romanb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanb » 27.05.2003 20:19

romanb napisał(a):Mozna bylo sciagnac ze strony www.cro.pl/logo/logo1.doc , ale sprawdzalem przed chwila i mi sie nie udalo, nie wiem, czy to ja nie potrafie, czy admin juz wylaczyl...

Da sie sciagnac, tylko zle sie za to zabralem :(
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 27.05.2003 21:57

romanb napisał(a):
Bozena Kljaković napisał(a):...ja tez chce taka nalepke,i wkoncu chce kogos z forum osobiscie zapoznac ,chce wiedziec jak nalepka wyglada,bo jak kogos na trasie bede widziała to mu bede machac i krzyczec to ja ta Bozena ze Splitu. :D :D :D :D

W drugiej polowie lipca mam zamiar zwiedzic kawalek Splitu, wiec bedzie okazja sie spotkac :)
:D Bardzo chetnie jezeli bede w Splicie ,ale przed tym zadzwon na 098851419 chasło niech bedzie cromanjak,wtedy bede wiedziała ze to ktos z forum.
Pozdrowienia Bozena. :D :D
JachuG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JachuG » 28.05.2003 13:45

heh a juz nie wierzylem a jednak jest tylko jedno pytanie rozmiar rzeczywisty i na czym wkoncu drukowac na folii ... ? Ech ale jest to najwazniejsze - ja jade we wrzesniu na wyspe pag
wojmoj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojmoj » 29.05.2003 18:23

nie moge pobrac nalepki, czy ktos moze mi napisac jak to zrobic, wyświetla mi się pusta strona
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
naklejka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 29.05.2003 20:54

:D A hoy ! z tratwy Waldek - kochani naklejkę wykonałem w roku ubiegłym zaraz po ogłoszeniu wyników na naj.. naklejkę .Wykonałem ją drukując na drukarce HP 610 ( oczywiście w wersji the best) nastepnie nakleiłem na dwusytronną taśmę są takie w sklepach papierniczych.Następnie niezadrukowaną stroną przykleiłem do fordziaka z tyłu i zabezpieczyłem folią przezroczystą logo. Samochodzik z tym znaczkiem jeździ jak nie trudno obliczyć już 9 miesięcy - mam nadzieję,że jeszcze ją trochę powożę.A ha na dole logo dorobiłem swoje imię.Leon widział ją na wysokości Duce.Życzę miłego przyklejania i jeszcze milszych chwil - gdy spotkacie Croplowca na trasie. W podobny sposób wykonałem breloczki do kluczy- znajomi byli zadowoleni pytając jednocześnie co zacz.Mogłem z dumą odpowiedzieć, że należę do klanu, a jakiego to zapewne wiecie. Mam też pomysła na jeszce jedną drobnostkę - myślę o .... ale to musi jeszcze dojrzeć.Pozdrawiam Wszystkich Cropolowców gdziekolwiek jesteście.Z tratwy płynącej w okolicy Darłowa Waldek.
romanb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanb » 29.05.2003 21:01

wojmoj napisał(a):nie moge pobrac nalepki, czy ktos moze mi napisac jak to zrobic, wyświetla mi się pusta strona

Znajdz temat: " !!! Znak rozpoznawczy !!! (tu mozna pobrac) " - wybierz odpowiednie logo i format, kliknij prawym klawiszem mychy i wybierz "zapisz element docelowy jako..." , wybierz lokalizacje i pobieraj :)
Pzdr.
Raphal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raphal » 30.05.2003 07:47

AHOJ! :D

Od 2 czerwca do 12 czerwca, błyskajcie swiatłami i trąbcie, machajcie rękami i nogami, jeśli zobaczycie białe audi z oznaczeniami CRO>PL z przodu i z tyłu. Poruszał się będę drogami Dalmacji, od Dubrovnika po Neum i w BiH. To samo będę robił (machał, trabił...) spotykając każdego CROPLOWCA.

To byłem ja, Jarzabek :lol: :lol: :lol:
wojmoj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojmoj » 30.05.2003 08:55

romanb napisał(a):
wojmoj napisał(a):nie moge pobrac nalepki, czy ktos moze mi napisac jak to zrobic, wyświetla mi się pusta strona

Znajdz temat: " !!! Znak rozpoznawczy !!! (tu mozna pobrac) " - wybierz odpowiednie logo i format, kliknij prawym klawiszem mychy i wybierz "zapisz element docelowy jako..." , wybierz lokalizacje i pobieraj :)
Pzdr.

Ok, dzięki udało się, pozdrawiam, i wypatrujcie srebnej skoby fabii w drugiej połowie lipca[/list]
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Znak rozpoznawczy. - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone