Witaj,
pamiętam Twoją relacją z Gradaca
Pozdrawiam, będę zaglądał
piotrf napisał(a):Ciekawe czy teraz Cromaniacy z nadmoskich województw w dalszym ciągu będą twierdzić , że mają najdalej . . .
Szybko pokonałeś te kilometry , mnie zajęłoby to znacznie dłużej No ale Ty masz te widoki na codzień
Czekam na więcej
Pozdrawiam
Potr
piotrf napisał(a):Ciekawe czy teraz Cromaniacy z nadmoskich województw w dalszym ciągu będą twierdzić , że mają najdalej . . . r
Misiek78 napisał(a):...dopóki nie obudził się mój ukochany ogranicznik prędkości i delikatnie dała do zrozumienia że jadę duuużo za szybko ( a przecież co to jest 195 ... ) no ale z kobietami się nie dyskutuje.
Roland90 napisał(a):Ciekaw jestem ile zajmie Wam ten przejazd w całości na Chorwację .
ASIULA HK napisał(a):Kasia (agapi) też kawał drogi pokonywała
Trzeba mieć niezła kondycję, żeby tyle kilometrów przejechać
Misiek78 napisał(a):te kiero napisał(a):piękna traska, szczególnie że drogowa a nie promowa, szczególnie mam na myśli cieśninę S/DK
jestem ciekawy dalszej trasy, choć myślałem, że polecicie na dół przez D
jaką bryczką pomykaliście, jeśli można wiedzieć
A w tym roku jechaliśmy Białą bryczką ...
Mondeo MK4 1.6 diesel bardzo przyjemnie się jechało, zwłaszcza że autko mieliśmy dopiero od kilku dni więc był to jego test, na szczęście zaliczony
Misiek78 napisał(a):a lecieliśmy dwoma mostami bo prom do Puttgarten kosztował prawie 150 jurków a oszczędzilibyśmy niecałe 200 km
Powrót do Nasze relacje z podróży