Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znacie może ceny drinków w barach?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Przemo24
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przemo24 » 26.08.2004 08:57

sylwiapol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwiapol » 26.08.2004 11:53

Przemo24 napisał(a):Znacie może ceny drinków w barach?

hej przemo tez mnie to ciekawi bo to nasz 1-szy wyjazd do chor i mam mnostwo pytan , ale czytalam na forum ze w granicach 7-10 kun ale z ich alkoholi 30 ml,ale do konca nie jestem pewna.moze ten twoj "przesladowca" wszystko wiedzacy zaraz posluzy ci rada :twisted: ,czytalam kilka waszych "dialogow", niemile wrazenie,szczegolnie dla takich ludzi jak my jadacych tam 1-szy raz.myslalam ze po to jest forum aby o wszystko pytac i dostac odp.swoja droga kiedy i gdzie jedziesz , my 04.09. z gniezna do zadaru 4 os
pozdrawiam
sylwia
Przemo24
Podróżnik
hej

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przemo24 » 26.08.2004 12:32

ja wyjezdzam 27 i 4 wracam . wyjezdzam do Rabac na istrii. Powinno byc ekstra. pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku!!!

P.S. A co do prześladowcy to krótko mówiąc mam go w dupie :D
sylwiapol
Globtroter
Re: hej

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwiapol » 26.08.2004 12:49

Przemo24 napisał(a):ja wyjezdzam 27 i 4 wracam . wyjezdzam do Rabac na istrii. Powinno byc ekstra. pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku!!!

P.S. A co do prześladowcy to krótko mówiąc mam go w dupie :D

no i tak trzymaj, nie ma sie co przeimowac takimi ludzmi,kazdy niech patrzy na siebie
milego pobytu i oby nam sie tam spodobalo
pozdrawiam
sylwia

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone