wiola2012 napisał(a):No głuptasy
Wstyd mi

wiola2012 napisał(a):No głuptasy
piotrf napisał(a):Lepiej późno niż później, już trochę tęsknimy za ciepłą i błękitną wodą Morza Jońskiego
![]()
Byle do lata . . .
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):
Jest taki zamysł , ale raczej wiosną lub jesienią , bo latem jednak zbyt ciepło tam dla nas![]()
Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba napisał(a):Zresztą już nam wystarczy spacerów po Sivocie.
To miasto jest troszkę jak nasze polskie Mielno.
piekara114 napisał(a):Całkowicie się z tym nie zgodzę, Sivota to kurort wakacyjny, ale mały, dość klimatyczny, bez klubów, namiotów straganowych, dyskotek.... W tym regionie jedyne miejsce jakie mogę do Mielna przyrównać to Prevaza, bo jednak pobliska Parga to inny poziom....
Kapitańska Baba napisał(a):długie sukienki, szpilki, fryzury, pełen makijaż - mi się to kojarzy z pracą a nie z wakacjamiNo i z Mielnem właśnie
![]()
Trajgul napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):długie sukienki, szpilki, fryzury, pełen makijaż - mi się to kojarzy z pracą a nie z wakacjamiNo i z Mielnem właśnie
![]()
Heh, ostatnio o tym rozmawiałem, że właśnie w Grecji zobaczyłem jak pięknie wyglądają kobiety wieczorową porą, tzn. ubranie, makijaż itd, klasa, mimo, że zawsze byłem zwolennikiem raczej subtelnej nienachalnej urodyNie wiem jak jest w Mielnie ale raczej z polskim morzem kojarzą mi się szorty, przaśne spódniczki czy koszulka w cekiny z napisem Guess, kupiona na bazarze w Turcji
.
Z góry przepraszam za stereotypy
Trajgul napisał(a):Heh, ostatnio o tym rozmawiałem, że właśnie w Grecji zobaczyłem jak pięknie wyglądają kobiety wieczorową porą, tzn. ubranie, makijaż itd, klasa, mimo, że zawsze byłem zwolennikiem raczej subtelnej nienachalnej urodyNie wiem jak jest w Mielnie ale raczej z polskim morzem kojarzą mi się szorty, przaśne spódniczki czy koszulka w cekiny z napisem Guess, kupiona na bazarze w Turcji
.
Z góry przepraszam za stereotypy
AdamSz napisał(a):Trajgul, czy rozmawiałeś może o moich postach z wątku muzycznego.
AdamSz napisał(a): W weekendy do tej 24.00. Wyjatkowo stadny styl wieczornego życia. A Grecy, wyjatkowo stadny naród.
..
"wiola2012"]Sivotę kojarzę jako spokojne, senne miasteczko.
Wieczorem nie byłam, gdyż mieszkaliśmy w Pardze i osiem lat temu, w porównaniu z Pargą, była to oaza spokoju. W tej drugiej było baaaardzo dużo turystów. Do naszej ulubionej restauracji czekaliśmy w długiej kolejce, ale czas umilały nam szociki serwowane przez kelnerów i dźwięki zorby
.