W pierwszej chwili się wystraszyłam, że dotarł do Was taki rozbebeszony. Dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że zdjęcie zrobiłaś później na jachcie.Kapitańska Baba napisał(a):Niestety musimy chwilę zaczekać.
Nasz oversize przyjeżdża jako ostatni.
I to jest bardzo słuszna koncepcja.Kapitańska Baba napisał(a):Kupuję bilety w automacie – tym razem od razu osiem – bo po co potem przepłacać u kierowcy?
A już myślałam, że ponownie będziecie pływać Paulą.Kapitańska Baba napisał(a):Od razu idziemy na nabrzeże gdzie ma czekać na nas jacht.
Mamy podany numer miejsca więc naszą Linę odnajdujemy bez najmniejszego problemu.
SuperKapitańska Baba napisał(a):Zaczekam na was i z zakupami zawiozę pod łódkę.
Bardzo jestem ciekawa, jakie będą Wasze wrażenia z użytkowania tej jednostki pływającej. Ja nie miałam jeszcze przyjemności czymś takim pływać.Kapitańska Baba napisał(a):Dziewczyny upominają się o obiecanego SUPa.
Panos go przywozi, pompuje i mocuje na pokładzie.
te kiero napisał(a):Takiej wersji wypoczynku jeszcze nie uświadczyłem u znajomych bliskich i dalszych, czyli samolot - komunikacja miejska - łajba, ciekawe, ciekawe. Podziwiam.
maslinka napisał(a):Miły gest taka podwózkaSuper!
"megidh"]W pierwszej chwili się wystraszyłam, że dotarł do Was taki rozbebeszony. Dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że zdjęcie zrobiłaś później na jachcie.
A już myślałam, że ponownie będziecie pływać Paulą.
Bardzo jestem ciekawa, jakie będą Wasze wrażenia z użytkowania tej jednostki pływającej. Ja nie miałam jeszcze przyjemności czymś takim pływać.
wiola2012 napisał(a):Zdążyłam wskoczyć na pokład chyba w ostatniej minucie. Jeśli zapowiada się rejs po moim ukochanym Jońskim, to muszę z Wami płynąć
.
Kapitańska Baba napisał(a):Cycasz karniaka jak nic
Kapitańska Baba napisał(a):Najpierw jednak toast za szczęśliwy rejs.
Kapitańska Baba napisał(a):Pod naszą nieobecność dziewczyny rozpakowały torby, pościeliły nam łóżko.
Kapitańska Baba napisał(a):Śpi się źle bo jest przeraźliwie gorąco i lepko.
Duża wilgotność nie ułatwia snu.
"wiola2012"]
Oczywiście! Z przyjemnością poddaję się karze![]()
Przyłączam się. Za szczęśliwy rejs!
![]()
Kochane dzieci![]()
Czemu taka wilgoć była?
piotrf napisał(a):Dobrze że nie musiałem wpław za Wami płynąć, łódź potrzebuje balastu
![]()
Pozdrawiam
Piotr