trasa
napisał(a) jakuza » 06.04.2003 17:42
Ja osobiście zrezygnowałem w roku ubiegłym z tej eskapady,po przyjeżdzie kolegi z Bułgarii.Jechał trasa przez Rumunię,radził mi jazdę tylko w dzień! Bukareszt wręcz tragiczny pod względem nawierzchni dróg. Nocą buł zatrztrzymany przez policję,20 euro łapówki i mógł jechac dalej. Natomiast hotele sa w opłakanym stanie,drzwi balkonowe zamykane zakrzywionym gwożdziem,w pokoju tapeta /każdy posek innej maści,kafle w łazience podobnie, a wybral hotel z trzema gwiazdkami.Na śniadanie parówi pod różnymi postaciami pieczone ,na gorąco,z serem itd.Żalowal że nie wybrał prywatnej kwatery,są o niebo lepsze a wyżywienie na "mieście" bardzo tanie i atrakcyjniejsze .Kupowal kwaterę w Polsce w jednym z biur podr. Ogolnie wrócil zadowolony,ale stwierdzil że drugi raz pojedzie tam za 10 lat jak to co jest zburza a postawia nowe. Bał się także złodzieji wynająl sejf w hotelu aby nie zostać bez dokumentów i pieniędzy.Ogólnie stwierdził że,za komuny był raj terz kupa gnoju samo słońce i plaża to za mało.Tak w skrócie jego relecja z Bułgarii