Są jakieś pomysły? Oczywiście jako osoba fizyczna wolałbym płacić mniej

dasuch napisał(a):W Nju.pl za cztery numery płacę 76 złotych. Rozmowy i sms bez limitu, roaming 8,18 GB. Internet - 60 GB, po pół roku 120 GB na każdy numer. Płatność - subskrypcja, co miesiąc ściągają z konta.
esem napisał(a):dasuch napisał(a):W Nju.pl za cztery numery płacę 76 złotych. Rozmowy i sms bez limitu, roaming 8,18 GB. Internet - 60 GB, po pół roku 120 GB na każdy numer. Płatność - subskrypcja, co miesiąc ściągają z konta.
A haczyki? Spamują? Ponoć dużo dopłat za usługi np. na 112.
ziemniak napisał(a):Vectra nielimitowane rozmowy i sms/mms, WiFi Calling ma za 20 zł - internet 30 GB (14,10 UE). Nie wiem z jakiego operatora korzystają. Ja mam z play świetną ofertę za pięć numerów, ale to bardzo stara taryfa.
esem napisał(a):dasuch napisał(a):W Nju.pl za cztery numery płacę 76 złotych. Rozmowy i sms bez limitu, roaming 8,18 GB. Internet - 60 GB, po pół roku 120 GB na każdy numer. Płatność - subskrypcja, co miesiąc ściągają z konta.
dasuch napisał(a):esem napisał(a):dasuch napisał(a):W Nju.pl za cztery numery płacę 76 złotych. Rozmowy i sms bez limitu, roaming 8,18 GB. Internet - 60 GB, po pół roku 120 GB na każdy numer. Płatność - subskrypcja, co miesiąc ściągają z konta.
Cennik usług ze strony Nju.pl: https://nju.pl/dokumenty/Cennik_uslug_w ... 36e6b7.pdf
Napisane jest że numery alarmowe są bez opłat.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko