Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złota godzina

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 18.07.2004 18:50

Kowal38 napisał(a):A ja Mam popa ?
i le kosztuje w Chorwacji sms w roamingu w popie , a ile 1 Min ?

wysłanie smsa - 2 zł
odebranie smsa - bezpłatnie
rozmowy wychodzące do Polski - 5 zł/min (naliczanie co 60 sek.)
odebranie połączenia przychodzącego - 4 zł/min

A resztę możesz przeczytać TUTAJ.

Pozdrawiam.
Mafus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mafus » 18.07.2004 19:05

sokool napisał(a):odebranie smsa - bezpłatnie

Z tym sie nie do końca zgodze ponieważ owszem za odebranie sms-a nie płacimy nic polskiemu operatorowi ale płacimy operatorowi zagranicznemu. W celu znalezienia dokładnych info proponuje zagladnać do cennika. tam będzie podana wysokość opłaty!!
woj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) woj » 28.07.2004 17:56

Mafus napisał(a):Jakiś osobnik pisał na forum zaraz po przyjeżdzie, że w którejś chorwackiej sieci komurkowej między godzina 17 a 18 sms-y są za friko (chyba w sieci VIP) natomiast w HT MOBILE jest zniżka 50% o tej samej porze. Czy może ktoś powiedzieć więcej o tym przedsięwzieciu?? Będę wdzięczny :D

Witam
Wszystko się zgadza i możesz dodatkowo w sieci VIP wygrać wczasy dwu osobowe w Dubrowniku w 2005 roku
PZDR :D
Michał 'mike'
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michał 'mike' » 28.07.2004 18:08

Idea w abonamencie - sms 0,80 zł
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 28.07.2004 18:30

Mafus napisał(a):Jakiś osobnik pisał na forum zaraz po przyjeżdzie, że w którejś chorwackiej sieci komurkowej między godzina 17 a 18 sms-y są za friko (chyba w sieci VIP) natomiast w HT MOBILE jest zniżka 50% o tej samej porze. Czy może ktoś powiedzieć więcej o tym przedsięwzieciu?? Będę wdzięczny :D

Tak, tym osobnikiem jestem ja. Wszystko się zgadza. W VIP między 17 a 18 SMS sa za darmo, natomiast w HT Mobile jest zniżka 50%, ale także na MMS.
Rachunki telefoniczne za Chorwację już przyszły, więc wszystko sprawdzone. Za SMS z HT Mobile jest zapłata, za VIP nie ma, jest tylko za rozmowy. Era domyślnie loguje się w HT Mobile, ale można ręcznie zmienić. Raz ponownie telefon się przelogował, ale po korekcie do końca urlopu byłem w VIP.
itm2001
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) itm2001 » 29.07.2004 08:57

Taką wiadomość znalazłem na stronie VIP "Ljetna SMS Happy Hour promocija u Sloveniji
Ako odaberete mrežu Si.mobil-Vodafone u Sloveniji ovog ljeta možete uživati u sljedećoj pogodnosti:
ROAMING SMS HAPPY HOUR za korisnike svih VIPsmart tarifnih modela i za korisnike VIPme.roaminga s ugovorom - besplatno šaljite SMS poruke svaki dan od 16 do 17 sati!
Uputu kako ručno odabrati željenu mrežu u roamingu pročitajte ovdje.
Obje ponude vrijede do 31.8.2004. "
Nie znam Chorwackiego, ale ta Happy Hour wygląda jakby była od 16-17 , a nie 17-18. Dodatkowo z tego co rozumiem promocja trwa do 31.08.2004. Czy ktoś może to zweryfikować, czy dobrze rozumiem to co tam jest napisane? strona http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=4244947
:?
Cire
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cire » 06.08.2004 20:01

Moja znajomość tego języka jest podobna do Twojej :oops:
Ale wydaje mi się że chodzi o Słowenię a nie Chorwację, więc pewnie chodzi jednak (w Chorwacji) o godziny od 17-18.
Cire
darious
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darious » 10.08.2004 00:09

volumen napisał(a):

Tak, tym osobnikiem jestem ja. Wszystko się zgadza. W VIP między 17 a 18 SMS sa za darmo, natomiast w HT Mobile jest zniżka 50%, ale także na MMS.
Rachunki telefoniczne za Chorwację już przyszły, więc wszystko sprawdzone. Za SMS z HT Mobile jest zapłata, za VIP nie ma, jest tylko za rozmowy. Era domyślnie loguje się w HT Mobile, ale można ręcznie zmienić. Raz ponownie telefon się przelogował, ale po korekcie do końca urlopu byłem w VIP.

Ja mam w Erze i domyślnie zalogował mi się telefon w VIP-ie, widać różnie z tym jest.
vioka
Podróżnik
Niestety Happy Hours nie obowiązują dla użytkowników Plusa.

Nieprzeczytany postnapisał(a) vioka » 17.08.2004 08:12

Wysłaliśmy w tym roku mnóstwo SMSów logując się w sieci VIPNET.
Odczuliśmy to dość boleśnie po otrzymaniu rachunku. Dzwoniłam do obsługi klienta, oni tam wiedzą tylko o akcji 50% prowadzonej przez Cronet a o Happy Hours nic nie słyszeli. Z lWaszych postów wynika, że dla Ery to obowiązuje a jak jest z Ideą, napiszcie. :( :( :(
griko1
Odkrywca
sms

Nieprzeczytany postnapisał(a) griko1 » 17.08.2004 08:52

witam
byłem i korzystałem z vip w lipcu i faktycznie do konca sierpnia sms sa darmowe miedzy 17-18 rachunek otrzymałem bez niespodzianek jestem w idea abonamentowej ale telefony bezabonamentowe maja 50% znizki
Kynio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kynio » 19.08.2004 08:18

byłem na Chorwacji w 1. dekadzie lipca - widziałem na bilboard'ach, slyszalem w radiu chorwackim reklame HRViP o darmowych smskach miedzy 17 a 18. Dla pewnosci zadzwoniłem do lokalnego BOK HRViP - za to połaczenia (4 min) zapłaciłem 12 pln :) - pani łamanym angielskim powiedziala, ze a jakze za free. Wczoraj dostałem fakture od PLUSa. Za smsy wysyłane z VIPa 42 pln :) - w BOK plus powiedzieli mi, ze sam sobie jestem winien, bo oferta darmowych smskow nie jest dla wszystkich partnerow roamingowych VIPa.
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone