Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zlot croentuzjastów

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukoran
Globtroter
Zlot croentuzjastów

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 04.05.2006 18:03

To dopiero by była super zabawa gdyby croentuzjaści skrzyknęli się i zebrali w jednym czasie i miejscu - na wspólnie wcześniej ustalonym chorwackim kampingu. Nocy by brakowało do wspomnień, wymiany doświadczeń, wspólnej zabawy. Co o tym myślicie?
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 04.05.2006 18:21

bylo ale padlo
moze kiedys sie uda
chetnie wezme udzial tylko ......
za duzo tych tylko
lukoran
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 04.05.2006 18:34

Jak się najpierw uda garstce to się później uda garści itd. Nie od razu, nie zaraz, nie na łapu capu. Jak coś nie wypali to zawsze każdy może sobie pojechać gdzie chce. Gdyby tak Ally czy Janusz Bajcer się za to wzięli ? Bez autorytetów nie ruszymy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.05.2006 19:03

slawek66 napisał(a):bylo ale padlo
moze kiedys sie uda...

Takie spotkania bywały. W 2004 r. na Ciovo poznałem po raz pierwszy osobiście 4 osoby z Forum ( z rodzinkami). Było bardzo wesoło i sympatycznie.
Rok później spotkało się jeszcze więcej osób, a nawet obchodzono wspólnie urodziny (bo RAKÓW tam dużo było :lol: ). Żałuję, że mnie tam nie było :cry: (też jestem Rak. :lol:).
Pozdravki
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 05.05.2006 08:48

lukoran napisał(a):To dopiero by była super zabawa gdyby croentuzjaści skrzyknęli się i zebrali w jednym czasie i miejscu - na wspólnie wcześniej ustalonym chorwackim kampingu. Nocy by brakowało do wspomnień, wymiany doświadczeń, wspólnej zabawy. Co o tym myślicie?
Dobry pomysł może udałoby się nam dopasować urlop do pozostałych
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 05.05.2006 09:01

slapol napisał(a):
slawek66 napisał(a):bylo ale padlo
moze kiedys sie uda...

Takie spotkania bywały. W 2004 r. na Ciovo poznałem po raz pierwszy osobiście 4 osoby z Forum ( z rodzinkami). Było bardzo wesoło i sympatycznie.
Rok później spotkało się jeszcze więcej osób, a nawet obchodzono wspólnie urodziny (bo RAKÓW tam dużo było :lol: ). Żałuję, że mnie tam nie było :cry: (też jestem Rak. :lol:).
Pozdravki
-

Zbyszek od petrisTyle nas omija. :( tez jestem rakiem w dodatku bylismy w Tym czasie u Bożenki w Splicie i nastepnie na Hvarze.Lecz jakoś umknęło nam,lokalizacja i termin tego spotkanie.:-(((Może nie było nam po drodze??No Trudno musimy przecierpiec, ze nie możemy uczestniczyc w tak wspaniałych spotkaniach. Pozdrowienia od,petris moze niedługo pojawi sie na Forum.

Pozdrawia Zbyszek satelita petris
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2006 09:46

lukoran napisał(a):Jak się najpierw uda garstce to się później uda garści itd. Nie od razu, nie zaraz, nie na łapu capu. Jak coś nie wypali to zawsze każdy może sobie pojechać gdzie chce. Gdyby tak Ally czy Janusz Bajcer się za to wzięli ? Bez autorytetów nie ruszymy.

Drogi lukoranie- przeceniasz moje możliwości, i dziękuję za uznanie mnie za autorytet.
To co proponujesz jest wg mnie nie realne na dużą skalę, nie każdy cromaniak może wziąć
urlop w tym samym czasie i nie każdy cromaniak jeździ na kemping. A więc z tego powodu nie spotkałoby się wielu ludzi. Co do spotkania na jednym kempingu, to też dyskusyjne, bo nawet zakładając że znalazłoby się wielu "crozakręconych"; na taki zlot, to w sezonie kempingi, nawet te duże są zapełnione i ciężko znaleźć dobre miejsce na rozbicie 2-3 namiotów, natomiast co do nocnych zabaw , to nie mogłyby trwać do rana, bo na kempingach obowiązuje cisza nocna od 23 do 6 rano, na kempingach tych jako dostępnych dla wszystkich
przebywa wiele osób z różnych stron świata i nie można im zakłócać spokoju.
Ponadto wśród cromaniaków na tym forum preferujących pobyt na kempingach są osoby (np. takie jak wymieniona ally), które wolą małe kameralne kempingi, a np. ja wolę te większe.
A co ze spotkaniem w Chorwacji z osobami preferującymi apartamenty lub hotele.
Wybrzeże chorwackie jest długie i wiele osób ma też różne preferencje co do miejsca pobytu, a niektórzy mają nawet swoje upatrzone miejsca i jeżdżą tam co roku.
Wakacje spędza się rodzinnie, bo czasem to jedyny okres, że rodzice i dzieci mogą dłużej pobyć ze sobą
Tak więc jedno wielkie spotkanie "cromaniackiej rodziny" w Chorwacji jest nie realne.
Myślę, że na takie wspólne spotkania wystarczają zloty w Polsce (były już 4, zanosi się na 5).
i nawet tu nie wszyscy są w stanie z różnych powodów przybyć.
Pozdrawiam.

Powrót do Kempingi

Zlot croentuzjastów
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone