200 km w 3 godzinki i to 86tką??
mrówa napisał(a):paolooo - dziury lub dziurzyska zależy jakim autem się jedzie - jeśli auto ma małe kółka a ludziska jeżdża też małymi autami - nawet matizami to nie jest tak ciekawie, ja jechałem primerką i parę "dziurek" poczułem nie tylko ja ale na pewno auto pzdr!
Marek3726 napisał(a):Uważajcie na madziarskich policjantów.Dzisiaj jechałem i przed Csorną na 86-tce w terenei zabudowanym zapłaciłem (a raczej muszę zapłacić) 5000 HUF gdyż miałem przy sobie tylko euro i kartę.Miałem w terenie zabudowanym "58 ". Wiem ,ze o 8 za duzo ale...................
Nie chcieli przyjąć euro i muszę zapłacić w Polsce a to juz chyba wiekszy problem i koszty.
Pozdrawiam i uwazajcie gdyż nawet kilka kilometrów moze grozić mandatem.
Marek40 napisał(a):Ale da się przejechać odcinkami nawet 100-120 zwłaszcza tam gdzie prosto i las .
szary779 napisał(a):Marek40 napisał(a):Ale da się przejechać odcinkami nawet 100-120 zwłaszcza tam gdzie prosto i las .
Jechałem nocą ale nie odważyłem się rozwijać takich prędkości widząc kilka rozjechanych zwierzaków i to nawet sporych. Chyba tiry je rozjechały bo osobowy by tego nie przeżył.
wierny62 napisał(a):szary779 napisał(a):Marek40 napisał(a):Ale da się przejechać odcinkami nawet 100-120 zwłaszcza tam gdzie prosto i las .
Jechałem nocą ale nie odważyłem się rozwijać takich prędkości widząc kilka rozjechanych zwierzaków i to nawet sporych. Chyba tiry je rozjechały bo osobowy by tego nie przeżył.
kurcze obawiam się tej zwierzyny na trasie bo mam zamiar jechac wieczorem a jak wiadomo te paskudy wychodzą wieczorem jak grzyby w lesie po deszczu .... szkoda auta
josefoe napisał(a):Rozumiem, że przy planowaniu trasy urlopowej trzeba rozpatrzyć wszystkie warianty ale upierać się przy jednej drodze, która generalnie nie ma "dobrej prasy" zaczyna być zabawne. Przecież koszt autostrady to zaledwie drobny procent planowanych wydatków a jaki komfort jazdy...
Może Węgrzy celowo nie remontują tej drogi żeby przekonać kierowców do skorzystania z nowych autostrad?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi