anakin napisał(a):Z prawdą jest jak z............dupą! Każdy ma swoją!!!
Prawda jest jedna, a rację każdy może mieć swoją.
anakin napisał(a):Z prawdą jest jak z............dupą! Każdy ma swoją!!!
freex napisał(a):koledzy...napiszcie mi czy na 86 jedzie sie w miare w poziomie czy raczej czesto jest z "gorki" i pod "gorke" chce jechac vanem z duzym kampingiem i nie wiem czy to bedzie dobra opcja trase przez austrie znam...i niestety autostrada z wiednia do graz nie jest zbyt "plaska"
pozdr.
freex napisał(a):koledzy...napiszcie mi czy na 86 jedzie sie w miare w poziomie czy raczej czesto jest z "gorki" i pod "gorke" chce jechac vanem z duzym kampingiem i nie wiem czy to bedzie dobra opcja trase przez austrie znam...i niestety autostrada z wiednia do graz nie jest zbyt "plaska"
pozdr.
Czegoś nie rozumie wszyscy narzekamy na nasze drogi brak autostrad itp. ale gdy mamy możliwość jechać autostradą to jedziemy bokami .freex jedziesz vanem z dużym campingiem wybór jest prosty, obawiasz się nie zbyt płaskiej drogi z Wiednia do Graz to co będzie w Chorwacjifreex napisał(a):koledzy...napiszcie mi czy na 86 jedzie sie w miare w poziomie czy raczej czesto jest z "gorki" i pod "gorke" chce jechac vanem z duzym kampingiem i nie wiem czy to bedzie dobra opcja trase przez austrie znam...i niestety autostrada z wiednia do graz nie jest zbyt "plaska"
pozdr.
I tu sie z Tobą zgadzam " zdecydowanie lepiej i ekonomiczniej jedzie sie po plaskim " ale najlepiej i najekonomiczniej jedzie się z górki i z wiatrem.Co do knajpy - każdy ma jakieś słabościfreex napisał(a):jacek: wielkie dzieki za info
jasio: w Chorwacji nie mam wyboru...a tutaj mam pozatym po dokladnym przewertowaniu forum bardzo mnie kusi knajpa w Csornej aby bylo jasne napisze ze nie obawiam sie gorek jadac z przyczepa poniewaz od 5 lat jezdze do Szwajcarii z laweta ale zdecydowanie lepiej i ekonomiczniej jedzie sie po plaskim
pozdr.
freex napisał(a):jacek: wielkie dzieki za info
jasio: w Chorwacji nie mam wyboru...a tutaj mam pozatym po dokladnym przewertowaniu forum bardzo mnie kusi knajpa w Csornej aby bylo jasne napisze ze nie obawiam sie gorek jadac z przyczepa poniewaz od 5 lat jezdze do Szwajcarii z laweta ale zdecydowanie lepiej i ekonomiczniej jedzie sie po plaskim
pozdr.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi