Wybieram się w tym roku do Zivogosce, wielu ludzi z forum poleca miejscówkę
.png)
.png)
.png)

.png)
Blums napisał(a):Witajsa 3 w miarę dobre knajpki (jest tez polska) jedna to typowa pizzeria i sklep 1 czynny tylko kilka godzin dziennie - z przerwa obiadowa chyba do 17 , trampoliny dla dzieci po za tym to chyba nic specjalnego tam nie ma,
Duże zakupy to Konzum w Makarskiej albo Studenac w Tucepi, można płacic kartą.
Polecam Mostar w BiHswietnie
.png)
MarcG napisał(a):ale namiaru na winiarnie bez pośredników to nie ma
.png)
Leszek Skupin napisał(a):MarcG napisał(a):ale namiaru na winiarnie bez pośredników to nie ma
Szybki kurna jesteś![]()
w 8 minut przelecieć wszystkie tematy dotyczące Zivogosce i rzucić takim stwierdzeniem...
.png)
MarcG napisał(a):Witam
Wybieram się w tym roku do Zivogosce, wielu ludzi z forum poleca miejscówkęPo zeszłym roku w Bułgarii w Słonecznym Brzegu mam dość tłumów i kurortów więc wybrałem coś spokojniejszego. Są tam jakieś sklepy i jakieś knajpy gdzi można zjeść obiad ? Może polecicie jakąś knajpę w Zivogosce lub okolicach gdzie można dobrze i tanio
zjeść jakieś lokalne przysmaki i oczywiście pizze dla dzieciaków. No i gdzie można podjechać na jakieś większe zakupy a może jeszcze gdzieś w okolicy jest winiarnia gdzie sprzedaja dobre winka prosto z beczki, pare lat temu na IStrii znalazłem taką miejscówkę gdzi pani miała b. dobre winka luzem prosto z beczki
.png)
MarcG napisał(a):Blums napisał(a):Witajsa 3 w miarę dobre knajpki (jest tez polska) jedna to typowa pizzeria i sklep 1 czynny tylko kilka godzin dziennie - z przerwa obiadowa chyba do 17 , trampoliny dla dzieci po za tym to chyba nic specjalnego tam nie ma,
Duże zakupy to Konzum w Makarskiej albo Studenac w Tucepi, można płacic kartą.
Polecam Mostar w BiHswietnie
Dzieki o to mi chodziłoJest prawdziwa polska knajpa
![]()
![]()
to fajnie tlko nie dla mnie
na wyjazdach to jednak preferuję ichnie jedzenie. No i pizzownia bezpieczna dla dzieciaków to też ważne. Mostar, Medjugorie i wodospady Kravica mam chęć odwiedzić, a co polecasz w Mostarze knajpy sklepy czy zabytki
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne