R-r57 napisał(a): Mam nadzieję że chociaż ta dupiasta kelnerka w stringach jeszcze jest w Pizza Leut (pierwsze dwa tygodnie sierpnia)
R-r57 napisał(a):Też będziemy w Zivogosce Blato kolejny raz, po przerwie (w zeszłym roku Italia).Tylko że Olimpii już nie ma ani polskiej "bazy" którą prowadziły Ania z Zuzą Mam nadzieję że chociaż ta dupiasta kelnerka w stringach jeszcze jest w Pizza Leut (pierwsze dwa tygodnie sierpnia)
binkowskig napisał(a):R-r57 napisał(a):Też będziemy w Zivogosce Blato kolejny raz, po przerwie (w zeszłym roku Italia).Tylko że Olimpii już nie ma ani polskiej "bazy" którą prowadziły Ania z Zuzą Mam nadzieję że chociaż ta dupiasta kelnerka w stringach jeszcze jest w Pizza Leut (pierwsze dwa tygodnie sierpnia)
A co sie stało...jeżli to nie tajemnica?
R-r57 napisał(a):Też będziemy w Zivogosce Blato kolejny raz, po przerwie (w zeszłym roku Italia).Tylko że Olimpii już nie ma ani polskiej "bazy" którą prowadziły Ania z Zuzą Mam nadzieję że chociaż ta dupiasta kelnerka w stringach jeszcze jest w Pizza Leut (pierwsze dwa tygodnie sierpnia)
Don't "Wow" me if you don't know that languageDeJaVu napisał(a):R-r57 napisał(a):Też będziemy w Zivogosce Blato kolejny raz, po przerwie (w zeszłym roku Italia).Tylko że Olimpii już nie ma ani polskiej "bazy" którą prowadziły Ania z Zuzą Mam nadzieję że chociaż ta dupiasta kelnerka w stringach jeszcze jest w Pizza Leut (pierwsze dwa tygodnie sierpnia)
Wow
Coż za słownictwo . Się nie spodziewałem.R-r57 napisał(a):Don't "Wow" me if you don't know that languageDeJaVu napisał(a):R-r57 napisał(a):Też będziemy w Zivogosce Blato kolejny raz, po przerwie (w zeszłym roku Italia).Tylko że Olimpii już nie ma ani polskiej "bazy" którą prowadziły Ania z Zuzą Mam nadzieję że chociaż ta dupiasta kelnerka w stringach jeszcze jest w Pizza Leut (pierwsze dwa tygodnie sierpnia)
Wow