Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zivogosce Blato 2010. relacja skromna . fotograficzna .

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
leszekmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekmw » 10.10.2010 12:13

pisać , nie pisać... :? ..przy tylu rewelacyjnych relacjach i opisach to ja w sumie niewiele mam do dodania... , w dodatku nic nie zwiedzaliśmy , nie jeździli.. . ale mam parę fotek z Blato , może komuś sie przydadzą.

no to zaczynam , ... ,jakąś taka małą relację z podróży. niestety z racji mojej pracy /opony/mogą być długie przerwy w pisaniu , idzie zima i szef mnie gania do roboty , gada że jak się nie postaram i nie wezmę do roboty to do du... pojadę w przyszłym roku a nie do Chorwacji , a więc w pracy nie mam czasu siąść do komputera a wieczorem jem obiad o 19 , tak więc sami widzicie . z góry przepraszam jakby kogoś ten temat zainteresował.
nie bedzie to niestety bardzo opisowa relacja ponieważ nastawiliśmy się na urlopowanie/odpoczywanie raczej , poza tym , ja już wszędzie byłem , wszystko widziałem ....:wink: , nie ciągnie mnie do świata.
dodam że na wakacje jeździmy we wrześniu zawsze... , no może nie zawsze , bardziej by pasowało odkąd nas na nie stać..
z paru powodów , jakiś remontów , nie chcenia się itd , nie planowaliśmy jakoś szczególnie wakacji w tym roku , a więc zorganizowane imprezy typu allincl. odpadały... . mówię Krysi , pojedziemy dla odmiany nad Bałtyk , do Białogóry gdzie jeździliśmy kiedyś.. , byliśmy tam również w tamtym roku parę dni we wrześniu , kompletne puchy , jakby ktoś ewakuował wszystkich prawie... .no niestety opór zdecydowany ze strony Krysi , mam wymyślić coś innego , najwyżej polecimy jakimś lastem . ale mnie te Egipty jakoś się , sam nie wiem , nie miałem na to ochoty. no i wtedy przypomniała mi się Chorwacja. wielu moich klientów tam jeździło, jeździ , chwalą , no to może spróbować...
podpytałem jednego , drugiego siadłem do internetu no i znalazłem na swoje utrapienie forum.... .
siadłem , czytam , czytam , czytam , oczy wychodzą , oczy łzawią , dość ...i tak przez miesiąc czy dłużej , podejrzewam że wielu z nas to przechodziło...Igrane , Szibenik , Primosten a może Makarska - masakra z tego wychodziła..:roll: . no ale powoli , po wielu wątkach , wielu relacjach zaczynam precyzować.., jakaś cisza , mało ludzi , wpadłem na opis Kasi o Vili Ivona http://www.antonio-r.hr/eng/index_eng.html. pokazuję żonie , świetnie , odludzie , BASEN ,widoki. z opisów Kasi i wymiany maili i foto jesteśmy zdecydowani. no niestety ten jeden szkopulik nam przeszkadzał - brak knajp w najbliższej okolicy , nie szykowaliśmy się na gotowanie. ale cóż , jakoś to będzie ... . napisałem maila do właścicieli , cena uzgodniona , już wysyłam zaliczkę , już myślami tam jesteśmy i nagle kolega Hadler musiał wrócić z Chorwacji , musiał te fotki powklejać z Breli,w oczy kuły takie wyraźne, a te pólmiski z pożywieniem już zupełnie mnie dobiły . pokazałem Krysi tak dla ciekawości i cały plan z Ivoną poszedł w cholerę.. . nie zrezygnujemy z takiego wypasiku dla basenu , jedziemy do Breli a jak nie to będziemy się dalej martwić.napisałem do tej willi w której był Hadler ,niestety bez odzewu , ale wszyscy zapewniali że we wrześniu to luz , że będę miał co chcę i jak chcę..., że jechać w ciemno..
no to jak tak , to tak.., decyzja podjęta. oczywiście wcześniej wszystkie tematy na temat podróży , lodówek ,winietek , autostrad i innych sretek miałem już opanowane i wydrukowane :roll: .
biorę syna za tragarza , no to zaczynamy pakowanie ...

mówi że w nosie nie dłubał , okulary poprawiał:wink:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

w pudle turbina w razie czego , obecna wyje dość głośno... , kiedyś się woziło w podróże rozruszniki itd. :D ..ooo i mój brzuszek się załapał
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

starczy na dzisiaj , obiadek czeka. na razie :papa:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 10.10.2010 15:49

proszę mi się tu brzuszkiem nie zasłaniac... :wink:
:lol:
obiadek zjedzony :?:
jeśli tak, to ja deserek poproszę :D
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 10.10.2010 16:39

ja byłam w niedalekim sąsiedztwie villi Ivona, więc tym bardziej jestem ciekawa na co zamieniłeś odpoczynek w Zecevie 8O
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 10.10.2010 17:16

o widzę kolega z OCP :lol:
dudek_t
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dudek_t » 10.10.2010 18:34

kolejny z OCP :)

Dajesz Leszek, dajesz 8)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 10.10.2010 18:45

leszekmw napisał(a):pisać , nie pisać... :? ..przy tylu rewelacyjnych relacjach i opisach to ja w sumie niewiele mam do dodania...

Fajnie piszesz, pisz pisz ... :D :D
:papa:
leszekmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekmw » 14.10.2010 08:39

no niestety tak jak pisałem w pracy pełnia sezonu , zima straszą amerykańcy i niestety naprawdę nie mam kiedy , dopiero w niedzielę ... . jak przyjeżdżam z pracy to tylko żarcie , parę szklanek wina na usypianie , małe fiu bździu w łóżeczku i spanie .
pozdrawiam kolegów z OCP ,świat jest mały.. :lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 14.10.2010 09:00

leszekmw napisał(a):podejrzewam że wielu z nas to przechodziło...Igrane , Szibenik , Primosten a może Makarska

Przechodziło , przechodziło :oczko_usmiech:

Również czekam na cd ......bo wstęp mnie zainspirował i czyta się ekstra. :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 14.10.2010 09:36

No to mamy kolejną fajną relację :) , na którą niestety musimy poczekać :wink:

.......poczekamy
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 14.10.2010 10:05

leszekmw napisał(a):....siadłem do internetu no i znalazłem na swoje utrapienie forum....

To tak jak my wszyscy......ale to całkiem miłe utrapienie :lol: :wink: :lol:

I jak już się naganiasz z oponami - pisz dalej, bo tu ludzie czekają :D
trinity
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trinity » 14.10.2010 10:13

te "utrapienie" to nałóg :twisted: mam go i ja :roll:
więc tu zaglądam i zostawiam swój ślad...
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 14.10.2010 10:51

Fajnie "z jajem" się relacja zapowiada ;)
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 14.10.2010 15:10

Poczytam, bo mi się podoba :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.10.2010 15:42

Plumek napisał(a):Fajnie "z jajem" się relacja zapowiada ;)

Zobaczysz Blato od strony,której nie znasz... :mrgreen:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 14.10.2010 16:04

leszekmw może znajdziesz chwilkę czasu i pociągniesz dalej relację :?: :lol: Zapowiada się bardzo ciekawie.

Byłam w Živogošće-Blato w 2008 i chętnie powspominam stare, dobre kąty. :)

Pozdrav. :papa:
Następna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone