mysza73 napisał(a): przechodząc rzuciłam okiem na ceny i tragedii nie ma .
Np ceny pizzy tak od 8 do 13 euro .
Zaskoczyłaś mnie tymi cenami.
P.S.
Ja też korzystam częściej z papierowych map.
mysza73 napisał(a): przechodząc rzuciłam okiem na ceny i tragedii nie ma .
Np ceny pizzy tak od 8 do 13 euro .
mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Tak się upominałem o Twoją relację a w końcu o mały włos przegapiłbym ją.
No tak, tylko Ty byłeś ciekawy Francji, a nam pogoda trochę ograniczyła wycieczki .
Można by powiedzieć, że trochę nas do tego przyzwyczaiłaś Ja tam na pewno w lutowo-marcowym czasie oczekuję wiosennych wieści z Waszego świata więc chyba nie masz innego wyjścia Już zacieram rączki na kolejne spotkanie z Gaudimmysza73 napisał(a): a ciąg dalszy będzie za rok - mam nadzieję
Właśnie, właśnie... ja tam też tej mechanicznej francy nie ufammysza73 napisał(a):Niby jest navi, która cały czas gada to swoje "jedź 120km, trzymaj się prawej, skręć w lewo" i takie tam, to ja zawsze wolę mieć przed oczami mapę, żeby wiedzieć gdzie jestem
marsylia napisał(a):Myszo przeczytałam i pooglądałam jednym tchem
Pięknie, przepięknie
Też mi się marzy taki wyjazd zimową porą, ale u nas jednak narty wygrywają
Potter napisał(a):Mysza ! Ja naprawdę nie wiem jak to się stało, że dopiero dziś tu trafiłam . Może dlatego, że leżę cały dzień na kanapie i mam więcej czasu na grzebanie w necie .
Po raz kolejny przekonałam się, że uwielbiam Twój sposób "relacjonowania". I opisy i zdjęcia na których widać z kim "się zwiedza" .
Weź no Ty może zrób jakiś spis swoich relacji bo pewnie wiele jeszcze nie widziałam .
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Mysza ! Ja naprawdę nie wiem jak to się stało, że dopiero dziś tu trafiłam . Może dlatego, że leżę cały dzień na kanapie i mam więcej czasu na grzebanie w necie .
Po raz kolejny przekonałam się, że uwielbiam Twój sposób "relacjonowania". I opisy i zdjęcia na których widać z kim "się zwiedza" .
Weź no Ty może zrób jakiś spis swoich relacji bo pewnie wiele jeszcze nie widziałam .
Skarbeńku Ty mój ,
przeca już zrobiłam dawno klik .
Nabieraj sił na tej kanapie, bo Cię po weekendzie do roboty zagonię .
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Mouse jak mecze?
Czarni wygrali 3-0 .
mysza73 napisał(a):Skarbeńku Ty mój ,
przeca już zrobiłam dawno klik .
Nabieraj sił na tej kanapie, bo Cię po weekendzie do roboty zagonię .
tony montana napisał(a):
Co z kawa i apfel strudlem w Veronie?
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):
Na sponsora czekamy .
A serio to ciężko będzie bo z wszelakich wyliczeń wychodzi, że jedynym dniem kiedy mogłybyśmy się spotkać jest niedziela - mój pierwszy, a Myszy ostatni dzień pobytu ... Ciężko będzie zgrać ...
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):tony montana napisał(a):
Na sponsora czekamy .
A serio to ciężko będzie bo z wszelakich wyliczeń wychodzi, że jedynym dniem kiedy mogłybyśmy się spotkać jest niedziela - mój pierwszy, a Myszy ostatni dzień pobytu ... Ciężko będzie zgrać ...
Zgadza się ,
będzie ciężko z tą kawą ,
ale jakby co, to mamy telefony .