mysza73 napisał(a): przechodząc rzuciłam okiem na ceny i tragedii nie ma.
Np ceny pizzy tak od 8 do 13 euro.
Zaskoczyłaś mnie tymi cenami.

P.S.
Ja też korzystam częściej z papierowych map.

mysza73 napisał(a): przechodząc rzuciłam okiem na ceny i tragedii nie ma.
Np ceny pizzy tak od 8 do 13 euro.
mysza73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Tak się upominałem o Twoją relację a w końcu o mały włos przegapiłbym ją.
No tak, tylko Ty byłeś ciekawy Francji, a nam pogoda trochę ograniczyła wycieczki.
Można by powiedzieć, że trochę nas do tego przyzwyczaiłaśmysza73 napisał(a): a ciąg dalszy będzie za rok - mam nadzieję![]()
Właśnie, właśnie... ja tam też tej mechanicznej francy nie ufammysza73 napisał(a):Niby jest navi, która cały czas gada to swoje "jedź 120km, trzymaj się prawej, skręć w lewo" i takie tam, to ja zawsze wolę mieć przed oczami mapę, żeby wiedzieć gdzie jestem
marsylia napisał(a):Myszo przeczytałam i pooglądałam jednym tchem![]()
Pięknie, przepięknie![]()
![]()
![]()
Też mi się marzy taki wyjazd zimową porą, ale u nas jednak narty wygrywają
Potter napisał(a):Mysza ! Ja naprawdę nie wiem jak to się stało, że dopiero dziś tu trafiłam. Może dlatego, że leżę cały dzień na kanapie i mam więcej czasu na grzebanie w necie
.
Po raz kolejny przekonałam się, że uwielbiam Twój sposób "relacjonowania". I opisy i zdjęcia na których widać z kim "się zwiedza".
Weź no Ty może zrób jakiś spis swoich relacji bo pewnie wiele jeszcze nie widziałam.
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Mysza ! Ja naprawdę nie wiem jak to się stało, że dopiero dziś tu trafiłam. Może dlatego, że leżę cały dzień na kanapie i mam więcej czasu na grzebanie w necie
.
Po raz kolejny przekonałam się, że uwielbiam Twój sposób "relacjonowania". I opisy i zdjęcia na których widać z kim "się zwiedza".
Weź no Ty może zrób jakiś spis swoich relacji bo pewnie wiele jeszcze nie widziałam.
Skarbeńku Ty mój,
przeca już zrobiłam dawno klik.
Nabieraj sił na tej kanapie, bo Cię po weekendzie do roboty zagonię![]()
.
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Mouse jak mecze?
Czarni wygrali 3-0.
mysza73 napisał(a):Skarbeńku Ty mój,
przeca już zrobiłam dawno klik.
Nabieraj sił na tej kanapie, bo Cię po weekendzie do roboty zagonię![]()
.
tony montana napisał(a):
Co z kawa i apfel strudlem w Veronie?
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):
Na sponsora czekamy.
A serio to ciężko będzie bo z wszelakich wyliczeń wychodzi, że jedynym dniem kiedy mogłybyśmy się spotkać jest niedziela - mój pierwszy, a Myszy ostatni dzień pobytu ... Ciężko będzie zgrać ...
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):tony montana napisał(a):
Na sponsora czekamy.
A serio to ciężko będzie bo z wszelakich wyliczeń wychodzi, że jedynym dniem kiedy mogłybyśmy się spotkać jest niedziela - mój pierwszy, a Myszy ostatni dzień pobytu ... Ciężko będzie zgrać ...
Zgadza się,
będzie ciężko z tą kawą,
ale jakby co, to mamy telefony.