mysza73 napisał(a):A Twoje zdjęcia ... jak zwykle Serie A
Raczej Liga Mistrzów.
anakin napisał(a):...
Osobiscie polecam Twoje ralacje ludziom spoza forum planującym pobyt w miejscach które odwiedziłes i jeszcze nie było nikogo kto nie byłby nimi zachwycony.
aga_stella napisał(a):...
Na dodatek pisana dla mnie (Buber. To będzie trochę taka techniczna story, dla tych co nie byli.)
Już mnie nieco zmroziło- te przyciski w autobusach i tramwajach (jakoś o tym nie wiedziałam).
mysza73 napisał(a):anakin napisał(a):mysza73 napisał(a):A Twoje zdjęcia ... jak zwykle Serie A
Raczej Liga Mistrzów.
Siatkarska ofkors
Buber napisał(a):Warto ustalać sobie zwiedzanie w oparciu o yr.no - genialna aplikacja - jak rano jest piękne słońce, a yyyrek mówi, że od 14-tej będzie paskudnie lało, to tak się stanie.
fly napisał(a):Buber napisał(a):Warto ustalać sobie zwiedzanie w oparciu o yr.no - genialna aplikacja - jak rano jest piękne słońce, a yyyrek mówi, że od 14-tej będzie paskudnie lało, to tak się stanie.
...zaskoczyłeś mnie z tą apką, jest jeszcze storm.no i potem kliknąc storm vs yr i masz deszcz "co do sekundy"...
pozdro
fly
maslinka napisał(a):Moja majówka niespodziewanie w domu, chociaż plany były
...Lizbona ...
Buber napisał(a):Poza tym, w pewnych aspektach, dużo skorzystałem z opisów te kiero i marzeny ... za co serdecznie DZIĘKUJĘ .
Buber napisał(a):A największym szokiem było jak nas taksówki na pasach puszczały, a parę razy nawet tramwaj specjalnie się zatrzymał, żeby ludzie przeszli .
Buber napisał(a):Praça Luís de Camões
Powrót do Portugalia - Portugal