Rewelacyjny pomysł na zimowe ferie
Czekam na kolejne odcinki
Kapitańska Baba napisał(a):Rozmaryn prawie przez okrągły rok kwitnie na moim parapecie. Jedne kwiatki gubi, natychmiast pojawiają się kolejne - choć oczywiście nie w takich ilościach jak na Twoim zdjęciu
Plaża pusta - bo nas tam nie było Juz sobie wyobrażam miny Chorwatów na widok pływających wariatów z Polski
crooopka napisał(a):Rewelacyjny pomysł na zimowe ferie
Czekam na kolejne odcinki
Habanero napisał(a):Cześć Michale. Mam rezerwację na kwiecień w hotelu Belweder we Vrsarze i jeszcze zarezerwowałem na drugi tydzień Baśkę na wyspie Krk. Jeszcze nie odwołałem, ale w obecnej sytuacji nie mam kompletnie ochoty na zwiedzanie. Moje myśli są zupełnie gdzie indziej. Fajnie, że piszesz, bo trochę się oderwę od tego wszystkiego.
Pozdrawiam.
majkik75 napisał(a):Byłeś tam jak rozumiem w lutym tego roku ? Jaka temperatura średnio panowała ? Bo po zdjęciach widać jakby było "ciepło" ale to moze tylko takie wrażenie ...
pozdrawiam, Michał
Kapitańska Baba napisał(a):Myślisz że naturystom byłoby teraz zimno na tym campie dlatego pusty?
yarko2000 napisał(a):Jestem, z przyjemnością czytam i oglądam
maslinka napisał(a):Cześć Michał. Jestem od początku, tylko nie mogłam się zebrać do napisania jakiegoś sensownego komentarza. Codzienne wiadomości mnie przytłaczają, a do tego jeszcze choróbsko położyło mnie do łóżka.
maslinka napisał(a):Wróćmy do Twojej relacji Z przyjemnością spaceruję z Wami po znanych zakątkach Vrsaru. Wiosna na całego, super!
Chociaż to, że ludzie się kąpią w lutym, trochę mnie zdziwiło. Podczas majowego pobytu na Istrii udało mi się wejść do Jadranu, ale musiałam się do tego zmusić
Kusiło mnie z chłopakami żeby też spróbować ale jakoś nie zdecydowaliśmy się.maslinka napisał(a):Woda jest niesamowicie czysta. I to w porcie W sezonie z pewnością wygląda to gorzej.
tony montana napisał(a):Pogodę chyba ładna trafiliście sądząc po zdjęciach. Ja przygodę z tym forum zacząłem o pytaniem o zimową Chorwację
slawek&gosia napisał(a):Też śledzę z ciekawością Twoją zimową Chorwację Fajny pomysł na ferie, bo wiosnę Uwielbiam I tu ją czuć pozdrawiam, Gosia
Powrót do Nasze relacje z podróży