areq napisał(a):Ja nie mogę...masakra. Jadę pierwszy raz do Cro 19.07 i mam nadzieję, że użyję kąpieli...
Jadę w okolice Splitu a konkretnie do Vinisce i ciekawe jak będzie z tym adriatykiem.
Pozdrawiam
jakcyt napisał(a):RATUNKU !!!! właśnie wróciliśmy z plaży w BaskaVoda, woda LODOWATA, nikt się nie kąpie, wczoraj zaczęło wiać jakoś tak z północy, zrobiły się fale, pływało się zarąbiście na falach, ale dzisiaj tragedia, przywiało jakieś zimne wody że nie idzie wytrzymać, jako zaprawieni w boju z Bałtykiem troszkę popływaliśmy, wszyscy patrzą jak na wariatów ale długo i tak nie dało rady, woda zimniejsza niż w Polsce, co to ? kto to ? dlaczego ? do kiedy ? jeszcze 4 dni, czy damy rade popływać jak do tej pory było ?,
można gdzieś sprawdzić aktualną temperaturę wody na wybrzeżu Chorwacji ?
jakcyt napisał(a):jakcyt napisał(a):RATUNKU !!!! właśnie wróciliśmy z plaży w BaskaVoda, woda LODOWATA, nikt się nie kąpie, wczoraj zaczęło wiać jakoś tak z północy, zrobiły się fale, pływało się zarąbiście na falach, ale dzisiaj tragedia, przywiało jakieś zimne wody że nie idzie wytrzymać, jako zaprawieni w boju z Bałtykiem troszkę popływaliśmy, wszyscy patrzą jak na wariatów ale długo i tak nie dało rady, woda zimniejsza niż w Polsce, co to ? kto to ? dlaczego ? do kiedy ? jeszcze 4 dni, czy damy rade popływać jak do tej pory było ?,
można gdzieś sprawdzić aktualną temperaturę wody na wybrzeżu Chorwacji ?
dodam jeszcze że do wczoraj od 7 lipca jak jesteśmy woda była ciepła, non stop siedzieliśmy całą rodziną w wodzie, czy to jest normalne i czy odwracalne w krótkim czasie ? ma ktos wiedzę w tym temacie ??
tommek12345 napisał(a):Bocian napisał(a):Jeszcze jakieś 13 godzin.
?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...