Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zima naszym okiem

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 09.04.2013 22:50

jan_s1 napisał(a):
BeJur napisał(a):Malinowe drugie :)
mimo ciachnięcia po brzegu rzeki :)

Co bede sam wymyslal, jak ktos juz to zrobil za mnie. :D
Fajny temat.

Janie, rychło w czas się odezwałeś :evil: :oczko_usmiech: jak sie zima kończy
Jeśli to z braku czasu, ok zwracam honor, ale jeśli nie chciałeś nas oceniać to szkoda :wink:

Beata się tu sama z nami musiała męczyć, a tak to by miała trochę lżej :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.04.2013 07:20

jan_s1 napisał(a):To czemus tak od razu nie mowila? :wink: :D

a bo myślałam, że widać :roll:
:)

malina1959 napisał(a):Beata się tu sama z nami musiała męczyć, a tak to by miała trochę lżej :mrgreen:

chyba raczej Wy musieliście męczyć się ze mną... a jakby był Jan mielibyście lżej .... :)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 10.04.2013 09:46

malina1959 napisał(a):
Janie, rychło w czas się odezwałeś :evil: :oczko_usmiech: jak sie zima kończy
Jeśli to z braku czasu, ok zwracam honor, ale jeśli nie chciałeś nas oceniać to szkoda :wink:

Chyba nie jest tak zle - od czasu do czasu cos skrobnalem :) - zazwyczaj wtedy, gdy jakos poruszyl mnie choc jeden element.

BeJur napisał(a):
malina1959 napisał(a):Beata się tu sama z nami musiała męczyć, a tak to by miała trochę lżej :mrgreen:

chyba raczej Wy musieliście męczyć się ze mną... a jakby był Jan mielibyście lżej .... :)

Jestes pewna? :wink:
A jak bym napisal, ze gniot jest gniotem? :)
Bo recenzent ze mnie dosc surowy i nie ma tu znaczenia, ze najbardziej surowy w stosunku do wlasnych gniotow. :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.04.2013 09:54

jan_s1 napisał(a):Jestes pewna? :wink:
A jak bym napisal, ze gniot jest gniotem? :)
Bo recenzent ze mnie dosc surowy i nie ma tu znaczenia, ze najbardziej surowy w stosunku do wlasnych gniotow. :lol:

no widzisz - określenie "gniot" nie przeszło przez moją klawiaturę a i tak zrobiono tu ze mnie parę razy - czepialskiego krytyka ..... :)
tylko proszę - nie pisz - ze wszystko zależy, jak się kto przyczepi :)
jak jest gniot, to jest gniot - obojętnie czy napiszesz prosto czy użyjesz bardziej dyplomatycznych określeń :)

Ja podchodzę do tego jak do dzieci - jak mi ktoś powie - ze moje dziecko jest niegrzeczne i dlaczego - wiem o co chodzi.
A jak ktoś powie - fajne masz to dziecko, ale jakby tak bardziej słuchało, siedziało cicho i robiło dokładnie to co się mu każe ... to do mnie jako matki - dotrze głownie - ze fajne mam to dziecko :) i będę miała pretensje, czego ktoś jeszcze chce, przecież jest .... fajne :sm:

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.04.2013 10:06

..ło matko..no to teraz, po Waszych wypowiedziach jeno "miszcz" :mrgreen: zdjęcia będzie wstawiał...bo jak dla mnie to fajna zabawa... hmmmmmm.. :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.04.2013 10:11

oj tam Jędrek - widziałeś tu miszcza??? :)

wstawiaj te zabawowe zdjęcia ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.04.2013 10:14

BeJur napisał(a):oj tam Jędrek - widziałeś tu miszcza??? :)

..no a nie :?: :mrgreen: ..noż w mordę :evil: ..artystę nie miszcza..ale plamę dałem..a bo to piękniusio się za oknem zrobiło....wiosna psze Pani..wiosna :mrgreen: :boss:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 10.04.2013 10:16

lubelski napisał(a):..ło matko..no to teraz, po Waszych wypowiedziach jeno "miszcz" :mrgreen: zdjęcia będzie wstawiał...bo jak dla mnie to fajna zabawa... hmmmmmm.. :oczko_usmiech:

lubelski, nie truj, a wstawiaj fotki, bo dla wszystkich to jest zabawa i to normalne, ze raz bawimy sie ladniej, a raz mniej ladnie. :wink: . Wszyscy sie uczymy i wcale nie jest powiedziane, ze Beata, ja, czy ktokolwiek inny musza miec racje.

Obiecuje, ze slowo gniot juz tu nie padnie, bo to brzydkie slowo. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.04.2013 10:20

..Janie..więcej emotionek nie pasiło w moje posty wstawiać.. :mrgreen: :boss:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.04.2013 10:26

jan_s1 napisał(a):lubelski, nie truj, a wstawiaj fotki, bo dla wszystkich to jest zabawa i to normalne, ze raz bawimy sie ladniej, a raz mniej ladnie. :wink: . Wszyscy sie uczymy i wcale nie jest powiedziane, ze Beata, ja, czy ktokolwiek inny musza miec racje.

Obiecuje, ze slowo gniot juz tu nie padnie, bo to brzydkie slowo. :wink:

teraz to już namieszałeś Janie ;)
zabawa zabawą ale dzięki niej parę osób otworzyło oczy ... i poczuło radość focenia ...
spokojnie - dojdzie do tego i obróbka i dalszy rozwój ... ale nie wszystko na już ... :)
JA nigdy nie powiedziałam, że mam czy muszę mieć rację
zwłaszcza, ze ja nic nie muszę :sm:
ale nikt mi nie zarzuci - nieznajomości tematu ... bo na to nie pozwolę ... :smo:

anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.04.2013 10:26

lubelski napisał(a):..no a nie :?: :mrgreen: ..noż w mordę :evil: ..artystę nie miszcza..ale plamę dałem..

Ktoś mnie wołał? :sm:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.04.2013 10:28

anakin napisał(a):
lubelski napisał(a):..no a nie :?: :mrgreen: ..noż w mordę :evil: ..artystę nie miszcza..ale plamę dałem..

Ktoś mnie wołał? :sm:

tak, masz ścierkę?? :)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 10.04.2013 10:29

lubelski napisał(a):..Janie..więcej emotionek nie pasiło w moje posty wstawiać.. :mrgreen: :boss:

Ty zamiast emotikonek fotki wstawiaj. :lol:

Na marginesie: ogladalem ta zime z duza ciekawoscia rowniez ze wzgledow czysto poznawczych. U Was taka piekielna zima byla, a u nas dlugo sniegu prawie nie bylo. To lepsze, niz wiadomosci w TV, bo tam wiadomo - klamia.

:sm:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.04.2013 10:30

mamy jeszcze zapas fotek, mozemy pościemniac jak w tv :)
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 10.04.2013 10:32

jan_s1 napisał(a):
longtom napisał(a):Póki zima trwa, trzeba korzystać. 8O :D

Bardzo przyjemne, a przede wszystkim drugie, pomimo ze z lewej jakby brakowalo zamkniecia.

Żaden żuraw nie chciał tam stanąć. :)
A były paskudy.
wyobraź sobie to zdjęcie z szerokim, ciemnoszarym passe-partout :)
Ostatnio edytowano 10.04.2013 10:33 przez longtom, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zima naszym okiem - strona 319
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone