Janie..sądząc po śladach ..to pewnie Beata ...odjechała
jan_s1 napisał(a):Oczywiscie masz racje - bardzo wazne jest machanie duzej ilosci zdjec, ale za tym ma isc analiza i nabycie umiejetnosci wywalenia min. 90% tego co sie zrobilo, oraz wychwycenie najprostszych bledow itd itp. Na ten temat mozna pisac i pisac.
Warto poczytac cos o kompozycji i nie tylko. Waro doskonalic obrobke. Warto ogladac te najlepsze fotki. (Oczywiscie raczej nie na laptopie).
Jak ktos chce isc do przodu, nie moze ograniczyc sie wylacznie do wrzucania zdjec np na croforum (z calym szacunkiem dla croforum )
A swiatlo (to wlasciwe swiatlo, bo nie chodzi o zwykle promienie slonca) stanowi czasem to cos, co zwala z nog.
jan_s1 napisał(a):BeJur napisał(a):19ty dzień wiosny .... słonko ale bez przesady
część pierwsza - ślady
Beata - tropiciel sladow. Przypomnialas mi lekture mojego dziecinstwa, oczywiscie "Winnetou".
Cielawe, co bedzie dalej.
jan_s1 napisał(a):Poznalem Cie juz na tyle, ze nie mam watpliwosci, ze z kilkoma nedznymi wilkami poradzilabys sobie w mgnieniu oka. Nie przemawia wiec przeze mnie glod igrzysk.
BeJur napisał(a):Gosiu - temu ostatniemu coś robiłas??
bo dość fajnie to wygląda
malina1959 napisał(a):tak, musiałam przyciachać i jeszcze troszkę potraktowałam kontrastem,
nic lepszego nie umiałam z tego zrobić
Jolanda napisał(a):moje wiosenno zimowe inspiracje
Powrót do FotoCroClub - dyskusja