anakin napisał(a):Taki.........wazelinowy Master.
radlerowy .... nie zmieniaj mu tego .....
anakin napisał(a):BeJur napisał(a):ale idealnie mu to wychodzi, czyż nie???
Oj, tak.
Taki.........wazelinowy Master.
BeJur napisał(a):Janie - dla mnie jesteś Wielki...
jan_s1 napisał(a):Widze, ze fachowa dyskusja na temat zimy naszym okiem rozwinela sie niepomiernie.
jan_s1 napisał(a):Z tego, co napisaliscie, to jedno nie budzi watpliwosci. W koncu mam te 196 cm, a z rana chyba jeszcze wiecej.
jan_s1 napisał(a):Trzeba wiec lapac to, co jest dostepne nie zaslaniajac sie wymowka, ze gdybym mogl pojechac do Nowej Zelandii, to bym dopiero zdjecia zrobil.
jan_s1 napisał(a):Jeszcze slowo na temat, o ktorym napomknal anakin. Mysle, ze watek fotograficzny nie sluzy wylacznie do tego, zeby bylo milo i przyjemnie, a ten stan blogosci mialoby sie osiagac poprzez zachwyty nad lichymi zdjeciami. No chyba, ze ktos chce " umrzeć, będąc przeświadczony o swojej zajebistości".
jan_s1 napisał(a):Ps. Od czasu do czasu bywam gadatliwy - pociesza mnie, ze nie ja jeden.
BeJur napisał(a):... tylko trzeba chcieć a nie czekać na warunki
BeJur napisał(a): samo można powiedzieć o sprzęcie - mam wypasione lustro i teraz Wam pokażę zdjęcia
zdziwilibyście się czym Ani foci
BeJur napisał(a): sama przerobiłam temat jako "napadająca" ale niestety - jestem zdania, że głaskaniem do niczego się nie dojdzie
jan_s1 napisał(a):...........
jan_s1 napisał(a):Ciekaw jestem, czym foci Ani
BeJur napisał(a):zdziwilibyście się czym Ani foci
jan_s1 napisał(a):Zakladam, ze napisalas to niechcacy , bo czekanie na warunki to jeden z warunkow sukcesu.
jan_s1 napisał(a):Na poczatku aparat i te rzeczy faktycznie maja niewielkie znaczenie, ale z biegiem czasu znaczenie sprzetu wzrasta. Ciekaw jestem, czym foci Ani, ale jesli to jakas prosta malpka (bo chyba nie telefon ), to mysle, ze juz czuje, lub lada moment poczuje niedosyt. Pomijajac wyzyny techniczne, warto np miec aparat, ktory robi w RAW-ach. Nie pierwszy raz zachecam do RAW-ow, bo w ten prosty sposob mozemy polepszyc efekty swojej pracy zdecydowanie.
jan_s1 napisał(a):Moze znaczenie ma sposob w jaki sie "napada"?
BeJur napisał(a): - dzisiejsze Jędrka lubelskiego - jakby czekał aż ta mgła opadnie - zrobiłby takom se fotkie a zrobił - bajkę
BeJur napisał(a):proste, czyste uwagi, krytyka niedociągnięć u kogoś kto wielbi miłością ślepą swoje dzieła - mogą boleć, ale to już nie moja sprawa tylko psychoanalityka
Powrót do FotoCroClub - dyskusja