lubelski napisał(a):..pierwsze... ..eeee..to ja zmykam stąd...
siedź
dzięki
też takie inne
darek1 napisał(a):Koleżanka Beata to chyba nie lubi kolegi Lubelskiego. Czyżby zazdrosna była o piękne zdjęcia kolegi lub jego mercedesa.
BeJur napisał(a):darek1 napisał(a):Koleżanka Beata to chyba nie lubi kolegi Lubelskiego. Czyżby zazdrosna była o piękne zdjęcia kolegi lub jego mercedesa.
napisz coś jeszcze, może w końcu trafisz ...
darek1 napisał(a):BeJur napisał(a):darek1 napisał(a):Koleżanka Beata to chyba nie lubi kolegi Lubelskiego. Czyżby zazdrosna była o piękne zdjęcia kolegi lub jego mercedesa.
Mnie to w zasadzie nie interesuje ale może koleżanka ma słabość do przystojnego kolegi L. Coś mnie tak cosik podpowiada. Oczywiście ja niczego nie zabraniam ani nie krytykuję. Każdy ma swoją rodzinę w końcu no ale nie wszyscy o tym pamiętają.........hm.
darek1 napisał(a):BeJur napisał(a):darek1 napisał(a):Koleżanka Beata to chyba nie lubi kolegi Lubelskiego. Czyżby zazdrosna była o piękne zdjęcia kolegi lub jego mercedesa.
Mnie to w zasadzie nie interesuje ale może koleżanka ma słabość do przystojnego kolegi L. Coś mnie tak cosik podpowiada. Oczywiście ja niczego nie zabraniam ani nie krytykuję. Każdy ma swoją rodzinę w końcu no ale nie wszyscy o tym pamiętają.........hm.
BeJur napisał(a):darek1 napisał(a):Już nic. czytam sobie to i tamto i wysnuwam wnioski.
Fakt sobie poczytaj
lubelski napisał(a):..loty mu odwołali...
darek1 napisał(a):Nie czytam gazet bo media piszą tendencyjnie. Natomiast interesują mnie rózne wątki pisane na forum koleżanko Beato. Wiele informacji można z nich wyciągnąć
BeJur napisał(a):
techniczny-m
Powrót do FotoCroClub - dyskusja