Interseal napisał(a):Nie byłem na kuligu z 10 lat. Jeżeli masz zdjęcia to zapodaj!
petris napisał(a):Jesteś jescze młodym człowiekiekm, ja na tym forum jestem od wielu lat i wielu z nas też,i swoje przeżyłam. zauważ, że niektórych postów, pewnych osob po prostu sie nie czyta i nie wchodzi na pewne tematy.Pisz i wklejaj co Tobie sie podoba.Na pewno wchodzisz na różne strony o fotografi i wiesz, aby jednym jedynym ,bez obróbki computerowej ,co sie teraz nie zdarza,zaszokować świat, trzeba zrobic tysiace zdjęć.A tutaj na forum jest mnóstwo ludzi robiących zdjecia,sa i fanatycy fotografii, co wcale nie swiadczy ,że posiadaja compendium wiedzy,ala taka jst natura ,że chcemy wszystkich pouczać.Ale nie koniecznie trzeba brać sobie tego do serca.W kazdym bądz razie my laicy jestesmy zachwyceni,Twoimi zdjęciami. Po prostu maja to "coś"
Ja też byłam zbluzgana za swoje amatorskie-rodzinne ,ja wiem że podłej wartości zdjęcia,ale na wystawe ich nie dawałam. I tak dalej trzymam.
Pozdrowienia czekamy na dalsze zdjęcia i opisy Twoich wedrówek ,po górach i góreczkach.
weldon napisał(a): Niewiele, ale chociaż tyle z pogromu jaki mnie ostatnio spotkał.
Pomieszane czasowo, ale za to obydwa były do źródeł Wisły: Kulig'i,
Plumek napisał(a):Na tym forum jest kilku (może, jak dobrze policzyć - kilkunastu) zapaleńców fotograficznych "siedzących w temacie" i ze trzech zawodowców, którzy kiedyś tu zaglądali.
Plumek napisał(a):petris napisał(a):Jesteś jescze młodym człowiekiekm, ja na tym forum jestem od wielu lat i wielu z nas też,i swoje przeżyłam. zauważ, że niektórych postów, pewnych osob po prostu sie nie czyta i nie wchodzi na pewne tematy.Pisz i wklejaj co Tobie sie podoba.Na pewno wchodzisz na różne strony o fotografi i wiesz, aby jednym jedynym ,bez obróbki computerowej ,co sie teraz nie zdarza,zaszokować świat, trzeba zrobic tysiace zdjęć.A tutaj na forum jest mnóstwo ludzi robiących zdjecia,sa i fanatycy fotografii, co wcale nie swiadczy ,że posiadaja compendium wiedzy,ala taka jst natura ,że chcemy wszystkich pouczać.Ale nie koniecznie trzeba brać sobie tego do serca.W kazdym bądz razie my laicy jestesmy zachwyceni,Twoimi zdjęciami. Po prostu maja to "coś"
Ja też byłam zbluzgana :cry: za swoje amatorskie-rodzinne ,ja wiem że podłej :twisted: wartości zdjęcia,ale na wystawe ich nie dawałam. :) I tak dalej trzymam.
Pozdrowienia czekamy na dalsze zdjęcia i opisy Twoich wedrówek ,po górach i góreczkach. :) :D :D
Czemu piszesz "computerowej" i "compendium"?
Jak ja piszę, co mnie się podoba, to od razu jestem ta "z niewyparzoną gębą", albo "niekulturalna". No wiedzieliśta? A to "równość" i "braterstwo" heh
No cóż :)
Pozdrawiam! :lol:
Ten pogrom to padnięty dysk akurat, ale nic to, zdjęciami wzbogacać będę w miarę odzysku .Interseal napisał(a):Szykuj się więc na kolejny pogrom, a zdjęciami wzbogać ten temat.
Chyba kółka do furmanek montują , chociaż?,Interseal napisał(a):.. furmani już szykują miejsca na postoje kuligów.
weldon napisał(a):A z odzyskanych - jeszcze jeden lanszafcik zimową porą poczyniony, zdaje się, że górę tę znać powinieneś:
O ile mnie pamięć nie zwiodła, to jest to Szyndzielnia - widok z Bystrej.Interseal napisał(a):Tiaa... bardzo charakterystyczna góra...
Chyba nie, niżej było jakoś tak:Interseal napisał(a):Landszafcik taki bardziej późnojesienny.
Lidia K napisał(a):W swoich wątkach ma sporo zdjęć które się wielu osobom podobają. Pewnie, że często to właśnie te miejsca są fotogeniczne. Sam autor nic nie robi, żeby COŚ wydobyć i osiągnąć jakiś super efekt. Ale się stara i intuicyjnie fajne pocztówki mu wychodzą.
Sama nie wierzę, żeby można było zrobić kompaktową cyfrówką super świetne pod względem technicznym zdjęcia (nie tym sprzętem) ale nad kadrem każdy może popracować.
Plumek ma rację bo się na fotografii zna więcej niż przeciętnie więc wie też więcej ale słowa jej są tak ostre jak z koszmarnej kłótni a nie z dyskusji na konkretne argumenty.
Może by wystarczyło napisać: "Wojtek to nie są pejzaże to są zdjęcia pięknych widoków - widokówki. Fotograficzny pejzaż ma działać emocjonalnie a nie TYLKO pokazywać miejsce".
W temacie "Zima naszym okiem" czy "Jesień...." nie widzę żadnego powodu do krytyki, chyba że ktoś oto poprosi.