napisał(a) Franz » 01.12.2009 12:20
petris napisał(a):Wspaniale zdjęcia, masz oko bardzo wrażliwego człowieka.Masz szanse zrobić wspaniałą wystawę nie tylko gór.Podziwiam, jestes najlepszy z najlepszych- moim okiem,ale Ty sam wiesz najlepiej.Ja jestem zachwycona.
Petris, sprawiasz mi olbrzymią radość. Mimo iż dobrze wiem, że moje fotki pozostawiają wiele do życzenia, co już wielokrotnie powtarzałem.
Staram się, chociaż zawsze pstrykam fotki tylko przy okazji wędrówki czy innego zwiedzania, tak więc to nie robienie zdjęć jest u mnie priorytetem.
Widziałem już nieraz naprawdę piękne zdjęcia. Wiem, że takich mi się nigdy nie uda, ale czasami jakieś przyzwoite mi wychodzą.
Bardzo się cieszę, że mogę Ci dostarczyć miłych wrażeń moimi fotkami.
(Zaraz tu pewnie wpadnie jakaś mocno sfrustrowana istota i zbluzga wszystko dokumentnie. Ale ja prymitywne, a do tego chamskie i obraźliwe krzyki ignoruję. Może to źle, może to oznaka znieczulicy, ale tu też nie mam potrzebnej wiedzy - nie znam się na psychiatrii.)
petris napisał(a):Mnie Bozia nie dała talentów
Wiesz, nie znam całej Twojej galerii, ale już z kilkoma Twoimi zdjęciami zdążyłem się zapoznać. Ja na ogół nie komentuję, gdyż nie czuję się upoważniony - nie mam potrzebnej wiedzy. Mogę co najwyżej stwierdzić, czy coś mi się podoba, czy też nie. Bardzo mi się podobało Twoje zamieszczone niedawo zdjęcie z Tatrami na horyzoncie. Przypuszczam, że robione gdzieś z okolic Sądeckiego?
Pozdrawiam serdecznie,
Wojtek Franz