wiolak3 napisał(a):Tak sobie patrzę i myślę, kiedy spali się matryca....
wiolak3 napisał(a):Poza tym powstają flary
wiolak3 napisał(a):śnieg robi się nieco niebieski.
wiolak3 napisał(a):Przy robieniu zdjęć krajobrazów istnieje taka fajna zasada: jeśli dajesz radę patrzeć gołym okiem bezpośrednio w słońce, dasz również radę je sfotografować.
Franz napisał(a):
Pozdrawiam,
Wojtek Franz
wiolak3 napisał(a):Właśnie chodzi mi o to, że FLARY są brzydkie i psują zdjęcia
wiolak3 napisał(a):Właśnie chodzi mi o to, że FLARY są brzydkie i psują zdjęcia
Interseal napisał(a):...Jakież było moje zdziwienie, gdy w środku rozkładówki zobaczyłem moje zdjęcie z flarami.
Komuś się spodobało. Choć sobiście uważam, że były do d.... niczego...
JacYamaha napisał(a):Interseal napisał(a):...Jakież było moje zdziwienie, gdy w środku rozkładówki zobaczyłem moje zdjęcie z flarami.
Komuś się spodobało. Choć sobiście uważam, że były do d.... niczego...
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=25304
Pozdrawiam
Interseal napisał(a):Jakież było moje zdziwienie, gdy w środku rozkładówki zobaczyłem moje zdjęcie z flarami.
Komuś się spodobało.
weldon napisał(a): Ale zdziwiony byłeś, że się podobało czy, że wykorzystali?
weldon napisał(a):
Bo istnieje cóś takiego, jak, cholernie przestrzegane w mojej branży,
prawa autorskie, a za przekazanie takowych,
zwłaszcza "jeżeli się komuś podoba" - należy się gratyfikacja.
Fatamorgana napisał(a):Berner Oberland czy gdzies w okolicy, bo wygląda mi to na te okolice tak jakoś z widokiem na olbrzymy w stronę francuską...?
Fatamorgana napisał(a):Uhuhu... ale robią wrażenie te foty... jak jeszcze raz będziesz wciskał kit, że taki z Ciebie laik, to nie uwierzę w żadne Twoje tłumaczenia, bo Ty całkiem dobrze wiesz, co chcesz sfotografować i co warte jest uwiecznienia, a to w fotografii krajobrazu juz bardzo dużo.
LRobert napisał(a):Wojtek jak zaczniesz umieszczać zdjęcia z tegorocznym sniegiem to daj znać bo nie mogę się doczekać.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja