BeJur napisał(a):1. bardzo fajne, zimny optycznie śnieg, no ale cudów ni ma ... skoro słonka niet, się zastanawiam, czy jakbyś metr w prawo się nie przesunął (nie żebyś się utopił, albo co) ale - żeby te drzewa symetrycznie współgrały z rzeką
BeJur napisał(a):4 i 7. rozumiem, że lodowe gałązki nie znalazły się tam przypadkiem fajnie, ze ich nie uciąłeś dolną krawędzią zdjęcia
BeJur napisał(a):5. ostrość zgłupiała deczko ale widzę, że "kawałek" z dwójki
BeJur napisał(a):6. to jest najlepsze z zestawu
anakin napisał(a):BeJur napisał(a):1. ..... czy jakbyś metr w prawo się nie przesunął (nie żebyś się utopił, albo co) ale - żeby te drzewa symetrycznie współgrały z rzeką
Znaczy się, jak?
Przesadzić je mam?
anakin napisał(a):Nic się nie dzieje...
anakin napisał(a):No własnie nijak sobie z tym poradzić nie mogłem.
anakin napisał(a):.....
Jacek S napisał(a):Śnieg
anakin napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaa....ze zrozumieniem.
anakin napisał(a):A tak, żeby pozostać w temacie nieostrych to
anakin napisał(a):woda mnie sie widzi, ale ta góra...
BeJur napisał(a):trza było górę złapać a potem zejść niżej i już byłoby super
BeJur napisał(a):a wiesz czemu Ci ta woda wyszła??? bo stało się to przypadkiem, chciałeś te zmarzliny zrobić, tylko ciemno było i zimno - się łapy trzęsły
BeJur napisał(a):a wiesz czemu Ci ta woda wyszła??? bo stało się to przypadkiem, chciałeś te zmarzliny zrobić, tylko ciemno było i zimno - się łapy trzęsły
Anai napisał(a):Ja się oczywiście mogę nie znać, ale odnoszę takie nieodparte wrażenie, że gdyby jak to droga koleżanko niezwykle dosadnie ujęłaś aniemu "trzęsły się łapy", to i woda wyszła by do dupy...
Jednakowoż biorę pod uwagę taką ewentualność, że nie mam racji
Powrót do FotoCroClub - dyskusja