Ja również czekam .
Ciekawe, jaka była temperatura wody
Jarek999 napisał(a):Widoki jak zawsze piękne, ale trochę brak na tych fotografiach ruchu, życia, krzątaniny.
Na pewno wolałbym spędzić, zimę w Cro niż w Polsce. Nie cierpię mrozu, śniegu, choć czasem widoki też są piękne szczególnie po świeżym śniegu, ale co innego podziwiać widoki, a co innego mieszkać przy -15 i 50 cm warstwie brei pośniegowej.
Tak więc Cro-widoki zawsze OK, ale jeszcze jest kąpiel w Jadranie, a to raczej latem
weldon napisał(a):Trzeba przyznać, że połączenie Myszy z Morsem przyniosło Wam sympatyczny owoc
Oczywiście i w postaci latorośli i relacji ...
pzdr
PS 150 dni? To opłacało się Wam wracać?
sroczka66 napisał(a):Ja również czekam .
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):sroczka66 napisał(a):Ja również czekam .
A na to pytanie mogę ja odpowiedzieć, jeśli się Mysza nie pogniewa...
ok 13 st. Generalnie zimą często się zdarza, że temperatura morza jest wyższa niż tem. powietrza, dlatego kąpiel nie jest aż takim złym pomysłem.
Te kokony tworzy pewnien gatunek gąsiennic.
ok 13 st. Generalnie zimą często się zdarza, że temperatura morza jest wyższa niż tem. powietrza, dlatego kąpiel nie jest aż takim złym pomysłem.
yskyerka napisał(a):bobemce ja nie powiedziałam tego złośliwie czy coś w tym stylu, ot moja spostrzeżenie Zgadzam się z Twoim zdaniem, ale przyznaj, że takie puste uliczki są na swój sposób urzekające, ciekawe
Powrót do Nasze relacje z podróży