ciekawa jestem cd
rewelka przed tunelem i za....az sie wierzyc nie chce ....jak byscie sie przeniesli w czasie
Pozdrawiam Iza
mysza73 napisał(a):Miło że tu Wszyscy jesteście i czytacie .
Pisanie, a zwłaszcza wklejanie zdjęć jest strasznie czasochłonne
a po dwutygodniowej nieobecności w domu trochę rzeczy do zrobienia się nazbierało Więc nie obiecuję, że dziś zdążę jeszcze coś napisać, no ale jutro to raczej tak Bo ja to już od tego forum to chyba uzależniona jestem
mysza73 napisał(a):
No chyba Cię rozczaruję, bo już wcześniej zauważyłam, że jesteś miłośnikiem gór...
mysza73 napisał(a): Biokovo gdzieś będzie, ale z daleka, z wyspy op
wojtekant napisał(a):mysza73 napisał(a):Miło że tu Wszyscy jesteście i czytacie .
Pisanie, a zwłaszcza wklejanie zdjęć jest strasznie czasochłonne
a po dwutygodniowej nieobecności w domu trochę rzeczy do zrobienia się nazbierało Więc nie obiecuję, że dziś zdążę jeszcze coś napisać, no ale jutro to raczej tak Bo ja to już od tego forum to chyba uzależniona jestem
w pełni Cię rozumiem, zbiera się pod nieobecność w domu nie tylko kurz
mam podobną sytuację, tyle tylko, że u mnie to już ponad miesiąc, a nie dwa tygodnie i choć wczoraj usiadłem wieczorem z nastawieniem na pisanie, bo zdjęcia załadowałem na fotosika tydzień temu, a tu wczoraj fotosik był niedostępny i musiałem się poddać
dzisiaj się pojawia Twoja zimowa relacja z Cro, więc będę miał co porównywać (byłem pod koniec grudnia), ciekaw jestem niesłychanie jak wygląda zima na chyba najcieplejszej wyspie Cro, a także co zwiedziliście poza Hvarem
pozdrawiam serdecznie
Skrzypu napisał(a):Takiej relacji jeszcze nie czytałem ! Bomba !
Czy trudno jest w zimie zarezerwować apartament ? Wydawało mi się że Cro na zimę wymiera, a tu taka niespodzianka. I pewnie zero korków po drodze. Twoja relacja sprawia, że puls gwałtownie rośnie.
PS. I to słoneczne niebo - bezcenne, za resztę zapłacisz kartą Visa
Powrót do Nasze relacje z podróży