Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ZIMA 2006/2007, czyli pierwszy poważny śnieg

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 24.01.2007 09:53

zmrol napisał(a):No w końcu zima dotarła do nas w Częstochowie sypie od wieczora i nasypało juz sporo. Oby sypało i sypało. Troche zimy nie zaszkodzi.

Do nas też, już dotarła, jest pięknie biało, a jeszcze wczoraj wiosna była.
Piker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piker » 24.01.2007 11:04

Pruszków też już pod śniegiem :D Sypie od rana i końca nie widać :!: Idę wieczorem na sanki :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.01.2007 11:30

Jeszcze żeby tak solidny -20 st. mróz ścisnął to wszystkie bakterie, wirusy i komary szlag trafi :twisted:

W Hielcach też sypie od wczorajszego wieczora ... wszystkie drogi białe ... zima zaskoczyła drogowców nawet w styczniu :lol:

:papa:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 24.01.2007 12:18

Leszek Skupin napisał(a):Jeszcze żeby tak solidny -20 st. mróz ścisnął to wszystkie bakterie, wirusy i komary szlag trafi :twisted:

W Hielcach też sypie od wczorajszego wieczora ... wszystkie drogi białe ... zima zaskoczyła drogowców nawet w styczniu :lol:

Lesiu proponuję udział w kursie jazdy zimowej wtedy przestaniesz narzekać a ja wk.... jestem bo z dzieciakiem nawet do przedszkola na sankach ciężko jechać bo skubańcy odśnieżyli i posypali drogi .................. a najgorsze jest to że na moje polecenie :evil: :evil: :evil:

Jest zima to jest biało Pane Hawranek :wink:
wodnik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wodnik » 24.01.2007 12:19

Lublin, jak w czasie stanu wojennego tylko nie ma mrozu
tak ok.10-50 cm śniegu i ma padać jeszcze ze 2 dni
:wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.01.2007 13:13

rich72 napisał(a):Lesiu proponuję udział w kursie jazdy zimowej wtedy przestaniesz narzekać a ja wk.... jestem bo z dzieciakiem nawet do przedszkola na sankach ciężko jechać bo skubańcy odśnieżyli i posypali drogi .................. a najgorsze jest to że na moje polecenie :evil: :evil: :evil:

Rysiu :lol: czy ja napisałem, że mi to przeszkadza :?: :lol: ja tam się cieszę. lubię jeździć zimą jak samochód jedzie 3/4 drogi w uślizgu. Trzeba delikatnie operować gazem, kierownicą i hamulcem :lol:

rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 24.01.2007 13:17

Leszek Skupin napisał(a):
rich72 napisał(a):Lesiu proponuję udział w kursie jazdy zimowej wtedy przestaniesz narzekać a ja wk.... jestem bo z dzieciakiem nawet do przedszkola na sankach ciężko jechać bo skubańcy odśnieżyli i posypali drogi .................. a najgorsze jest to że na moje polecenie :evil: :evil: :evil:

Rysiu :lol: czy ja napisałem, że mi to przeszkadza :?: :lol: ja tam się cieszę. lubię jeździć zimą jak samochód jedzie 3/4 drogi w uślizgu. Trzeba delikatnie operować gazem, kierownicą i hamulcem :lol:

też lubiłem taką zabawę ale ch... bąbki strzelił ............ nie wyłączalna kontrola trakcji i DUPA :cry: dobrze że mi jeszcze został prawie pełnoletni maluszek na podwórku :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.01.2007 13:18

rich72 napisał(a):też lubiłem taką zabawę ale ch... bąbki strzelił ............ nie wyłączalna kontrola trakcji i DUPA :cry: dobrze że mi jeszcze został prawie pełnoletni maluszek na podwórku :wink:

Masz za dobry samochód :P :lool:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 24.01.2007 13:21

Leszek Skupin napisał(a):
rich72 napisał(a):też lubiłem taką zabawę ale ch... bąbki strzelił ............ nie wyłączalna kontrola trakcji i DUPA :cry: dobrze że mi jeszcze został prawie pełnoletni maluszek na podwórku :wink:

Masz za dobry samochód :P :lool:

może kumpel coś poradzi - jest w końcu elektrykiem w Oplu :wink: może jakiś mały pstryczek :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 24.01.2007 14:10

Hihihi, a w mojej mietle się wyłącza :wink: :lol: :lol: :lol:

Leszek, a za to -20 stopni to uważaj :twisted: Wiosna juz miała byc!!!!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.01.2007 14:30

No chociaż przez tydzień te -20, a potem niech sobie będzie wiosna ;)
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 24.01.2007 14:40

nie jesteśmy gorsi, wrocek też od wczoraj zasypany :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.01.2007 20:25

kominesku napisał(a):nie jesteśmy gorsi, wrocek też od wczoraj zasypany :lol:

dobrze, że nie powiedziełaś..."zawiany" :wink:
BigJar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigJar » 24.01.2007 22:49

Wlaśnie wróciłem z dworu, zlikwidowałem niezłą zaspę z wjazdu ale coś mi się widzi, że jutro trzeba wcześniej wstac i walka od nowa. A ile czasu zajmie dojazd do pracy? :? Normalnie jadę 1/2 h, dziś prawie 2 h :?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.02.2007 13:07

Wczoraj byłem na Św. Krzyżu :D

Obrazek

Fotka z jadącego samochodu ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

ZIMA 2006/2007, czyli pierwszy poważny śnieg - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone