zmrol napisał(a):No w końcu zima dotarła do nas w Częstochowie sypie od wieczora i nasypało juz sporo. Oby sypało i sypało. Troche zimy nie zaszkodzi.
Do nas też, już dotarła, jest pięknie biało, a jeszcze wczoraj wiosna była.
zmrol napisał(a):No w końcu zima dotarła do nas w Częstochowie sypie od wieczora i nasypało juz sporo. Oby sypało i sypało. Troche zimy nie zaszkodzi.
Leszek Skupin napisał(a):Jeszcze żeby tak solidny -20 st. mróz ścisnął to wszystkie bakterie, wirusy i komary szlag trafi
W Hielcach też sypie od wczorajszego wieczora ... wszystkie drogi białe ... zima zaskoczyła drogowców nawet w styczniu
rich72 napisał(a):Lesiu proponuję udział w kursie jazdy zimowej wtedy przestaniesz narzekać a ja wk.... jestem bo z dzieciakiem nawet do przedszkola na sankach ciężko jechać bo skubańcy odśnieżyli i posypali drogi .................. a najgorsze jest to że na moje polecenie
Jest zima to jest biało Pane Hawranek
Leszek Skupin napisał(a):rich72 napisał(a):Lesiu proponuję udział w kursie jazdy zimowej wtedy przestaniesz narzekać a ja wk.... jestem bo z dzieciakiem nawet do przedszkola na sankach ciężko jechać bo skubańcy odśnieżyli i posypali drogi .................. a najgorsze jest to że na moje polecenie
Jest zima to jest biało Pane Hawranek
Rysiu czy ja napisałem, że mi to przeszkadza ja tam się cieszę. lubię jeździć zimą jak samochód jedzie 3/4 drogi w uślizgu. Trzeba delikatnie operować gazem, kierownicą i hamulcem
rich72 napisał(a):też lubiłem taką zabawę ale ch... bąbki strzelił ............ nie wyłączalna kontrola trakcji i DUPA dobrze że mi jeszcze został prawie pełnoletni maluszek na podwórku
Leszek Skupin napisał(a):rich72 napisał(a):też lubiłem taką zabawę ale ch... bąbki strzelił ............ nie wyłączalna kontrola trakcji i DUPA dobrze że mi jeszcze został prawie pełnoletni maluszek na podwórku
Masz za dobry samochód
kominesku napisał(a):nie jesteśmy gorsi, wrocek też od wczoraj zasypany
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko