Do 22 lipca oddadzą?
Startuje do Grecji i chciałbym tą trasą.
romuald22 napisał(a):Klamer75 napisał(a):Do 22 lipca oddadzą?
Startuje do Grecji i chciałbym tą trasą.
Szanse są.
Teraz już tylko zamiatają. Reszta zrobiona. Nawet drogowskazy nie zaklejone.
Ale czort wie ile oficjalne "odbiory" zajmą im czasu.
agsz97 napisał(a):Na forum skyscrapercity piszą, że chodzą słuchy, że 22-go puszczą ruch... ech, jak dla mnie miesiąc za późno. A co do samej trasy to utwierdziłem się w przekonaniu, że ta trasa bardziej mi pasuje niż przez Cieszyn/Trzyniec. Najgorszy odcinek to od granicy do Svrcinovca - wąska i kiepska droga, ale ponieważ głównie teren zabudowany to ja grzecznie "50-tką", a Słowacy i tak mnie wyprzedzali
ruwado napisał(a):Wracałem 17.07 rano (koło 9 00) - masakra na rondzie w Żywcu przy McDonku - korki!!!!!!!
ruwado napisał(a):Policja ganiała na motorach w każdą stronę i próbowali coś upłynnić.
romuald22 napisał(a):ruwado napisał(a):Wracałem 17.07 rano (koło 9 00) - masakra na rondzie w Żywcu przy McDonku - korki!!!!!!!
To akurat od ponad roku normalka.ruwado napisał(a):Policja ganiała na motorach w każdą stronę i próbowali coś upłynnić.
A to akurat wynikało z Wojewódzkich Obchodów Święta Policji, które w piątek 17 lipca odbyły się w Żywcu.
Klamer75 napisał(a):Dziś w telewizji podawali że koło Żywca zerwało jakieś drogi.
Trasa do Zwardonia jest przejezdna?