Pudelek napisał(a):o, dobrze wiedzieć. W tamtym roku jeszcze chyba tego nie widziałem...
https://youtu.be/dRvKJz3McE8?t=441
Trzeba jechać prawym pasem, lewy prowadzi bezpośrednio na D3.
Pudelek napisał(a):o, dobrze wiedzieć. W tamtym roku jeszcze chyba tego nie widziałem...
Raphael napisał(a):Pudelek napisał(a):Ja, niestety, muszę przejechać przez Czadcę w dzień roboczy w granicach godziny 9-10 rano... I się zastanawiam, czy z Górnego Śląska jechać na Czechy i potem ewentualnie D3 dojechać pod Zwardoń i na Oszczadnicę, czy od razu walić na polską ekspresówkę na Zwardoń? Teraz, po wybudowaniu objazdu Trzyńca, czeski wariant może być szybszy...
O 9-10 powinno być już płynnie. Ja bym "walił" na naszą ekspresówkę i od razu potem na D3.
andywiki napisał(a):Mam pytanie będę jechał 30.06 na noc myślę że w Zwardoniu lub Cieszynie będę +- 22ej i czy jest sens jechać przez Zwardoń chwilę wąską drogą o tej godzinie kiedy przez Cieszyn nie powinno być dużego natężenia a jest trochę szerzej bynajmniej z podglądu ?
Roxi napisał(a):ruwado napisał(a):Wczoraj wieczorem wojowałem z eznamką. Nic nie wyszło z zakupu. Mieliło kilka minut i na koniec informacja, że zakup nie dokonany.
Zmień kartę.
Mi dwa razy nie poszło i wpisałam inną kartę i zaskoczyło.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi