Marsallah napisał(a):^^
"Przejedź" sobie nią na GSV, wszystko widać. Ja będę jechał w weekend, to zobaczę i dam znać (może ).
Drodzy miejscowi, przypomnijcie, proszę, gdzie przed granicą w Zwardoniu można (i warto) zatankować?
Marsallah napisał(a):^^
"Przejedź" sobie nią na GSV, wszystko widać. Ja będę jechał w weekend, to zobaczę i dam znać (może ).
Drodzy miejscowi, przypomnijcie, proszę, gdzie przed granicą w Zwardoniu można (i warto) zatankować?
papse napisał(a):Napisz później jakie wrażenia z jazdy nową drogą
Marsallah napisał(a):Wszedłem sobie na mapy google (tak, wiem, bezgranicznie nie ufajmy) i pokazuje zatwardzenia (czerwono) w rejonie Czadcy, na odcinku ze Świerczynowca. A w ogóle, jak podałem trasę ze Skalite do Żyliny, to sam mi sugerował jechać przez Oszczadnicę (59 min.) zamiast przez Czadcę (1h18 min.).
bajprzeznet napisał(a):Dobrze rozumiem że nowy odcinek D3 jest już płatny od granicy z Polską i na pierwszym parkingu należy zakupić winietkę?
I Czy ktoś się orientuje jak po jej otwarciu zwiekszył się ruch tranzytowy ? Czy np oszczędności z nowego odcinka nic nie dadzą przez korki np. w Węgierskiej górce?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi