majeczka napisał(a):
...nie rozumiem w czym tkwi problem?
Co prawda nasi znajomi jej ostatnio nie mieli, ale również bez problemu przejechali
ano pewnie w tym że jeśli by mieli(oby nie) stłuczkę
to mieli by "big"problem,
majeczka napisał(a):
...nie rozumiem w czym tkwi problem?
Co prawda nasi znajomi jej ostatnio nie mieli, ale również bez problemu przejechali
lukasz22i napisał(a):Pytanie, jestem teraz w Chorwacji i chciałem wyskoczyć ndo Bośni na jeden dzień. Nie planowałem tego wcześniej więc tematu zielonej karty nie zglebialem. Nie mam papieru na zieloną kartę ale mam ją w pakiecie z OC, link4 może mi ją wysłać ale tylko pocztą więc odpada, czy muszę faktycznie mieć papier na to żeby wjechać do Bośni?
makono napisał(a):Sztyrlic69 napisał(a):Witam
Proszę o info na którym przejściu granicznym - jadąc z Chorwacji do Medjugorie (Metkovic, Zvirici, Crveni Gym) - kupię na 100 % zieloną kartę ?k
Pozdrawiam
Na przejściu Crveni Grm też jest punkt sprzedający ZK. Nawet jest po polsku napisane
dodi79 napisał(a):w tym roku przechodziłem przejście z BiH w trzech różnych miejscach w tym Neum i na żadnym nie chcieli zielonej karty... nawet dokumentów samochodu nie sprawdzali, tylko dowody osobiste... dane z 05-07-2018
walp napisał(a):dodi79 napisał(a):To, że podczas kontroli nie sprawdzali zielonej karty, nie oznacza, że jest ona zbędna.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi