Będę uciekał, będę
No ale udało się, zobaczyłem piękny Dubrovnik, ruch na drodze przez Neum był znikomy, ja jechałem 40-50 km/h - jedyne co mogłem zrobić, minimalizowanie ryzyka
benm323 napisał(a):Jadę do Orebić-a i zostaje mi prom. Może ktoś korzystał z promu Ploce-Trpanj?
romuald22 napisał(a):Sztyrlic69 napisał(a):Proszę o info na którym przejściu granicznym - jadąc z Chorwacji do Medjugorie (Metkovic, Zvirici, Crveni Gym) - kupię na 100 % zieloną kartę ?
Metković -100%. Pozostałe - nie wiem.
Sztyrlic69 napisał(a):Witam
Proszę o info na którym przejściu granicznym - jadąc z Chorwacji do Medjugorie (Metkovic, Zvirici, Crveni Gym) - kupię na 100 % zieloną kartę ?
Pozdrawiam
valdemar napisał(a):Przejazd do Dubrovnika przez Neum, nie sprawdzają dokumentów, trzeba się kierować na pas EU Citizens....
dabecja napisał(a):valdemar napisał(a):Przejazd do Dubrovnika przez Neum, nie sprawdzają dokumentów, trzeba się kierować na pas EU Citizens....
A jak Ci sprawdza to powiesz,ze Valdemar pisał,ze nie sprawdzaja,
To jest takie gadanie w ubiegłym roku przejeżdzalem kilkukrotnie i pas eu to jest taki sam pas jak inne.Niby jest a wszyscy podjeżdżaja jak popadnie.Raz aby rozladowac kolejke,przejeżdzalem przez ostatni dla autobusów.
Innym razem przede mna jechali włosi kazali im zjechać na bok .
Zreszta tam wiekszość to sa turyści z eu.
Czesto rzeczywiscie stoja i patrza na rejestracje i machaja jechać.
valdemar napisał(a):Przejazd do Dubrovnika przez Neum, nie sprawdzają dokumentów, trzeba się kierować na pas EU Citizens....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi