marcin_nr napisał(a)::) Siedzę od poniedziałku w Podstranie i mam ochotę się wybrać Tylko chciałem wiedzieć czy kupię bo szkoda taki kawałek cisnąć i się odbić od ściany
Dzięki, skoro kupię to luzik
marcin_nr napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kupisz - choć ja nigdy nie kupowałem.
20 euro razy XXXXX ...????? to spory zastrzyk do budżetu
No ale to kupujesz tylko 1 zieloną karte na auto a nie od osoby? Chyba dobrze to rozumiem
valdemar napisał(a):marcin_nr napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kupisz - choć ja nigdy nie kupowałem.
20 euro razy XXXXX ...????? to spory zastrzyk do budżetu
No ale to kupujesz tylko 1 zieloną karte na auto a nie od osoby? Chyba dobrze to rozumiem
ZK to potwierdzenie ubezpieczenia oC pojazdu.
Luuudzie....czytając takie pytania zaczynam się zastanawiać czy te dowcipy o grażynach i januszach na wakacjach nie mają czegoś wspólnego z prawdą....
valdemar napisał(a):marcin_nr napisał(a)::) Siedzę od poniedziałku w Podstranie i mam ochotę się wybrać Tylko chciałem wiedzieć czy kupię bo szkoda taki kawałek cisnąć i się odbić od ściany
Dzięki, skoro kupię to luzik
Kupisz..w PL z darmo albo za 15 zł, BiH za 50 euro
marcin_nr napisał(a):W Neum to już jest Bośnia więc już jestem na jej terenie, chodzi o to w jakiej miejscowości przed granicą kupię
Chyba że chodzi o to przejscie:
https://www.google.pl/maps/@42.9395933, ... 56!6m1!1e1
marcin_nr napisał(a):A czy kupię to przy neum? Najwyżej podjadę od razu do metkovic bi tam podobno na pewno kupie
kodens79 napisał(a):marcin_nr napisał(a):A czy kupię to przy neum? Najwyżej podjadę od razu do metkovic bi tam podobno na pewno kupie
A nie lepiej zamówić sobie na miejscu w Polsce.Ja tam wykupuję OC a zarazem zamawiam sobie od razu ZK i sprawa załatwiona na cały rok
marcin_nr napisał(a):A czy kupię to przy neum? Najwyżej podjadę od razu do metkovic bi tam podobno na pewno kupie
kodens79 napisał(a):marcin_nr napisał(a):A czy kupię to przy neum? Najwyżej podjadę od razu do metkovic bi tam podobno na pewno kupie
A nie lepiej zamówić sobie na miejscu w Polsce.Ja tam wykupuję OC a zarazem zamawiam sobie od razu ZK i sprawa załatwiona na cały rok
romuald22 napisał(a):kodens79 napisał(a):marcin_nr napisał(a):A czy kupię to przy neum? Najwyżej podjadę od razu do metkovic bi tam podobno na pewno kupie
Przecież marcin_nr napisał, że jest już w Chorwacji.
W Metković na pewno kupisz. Sam tam kiedyś kupowałem. 20 EUR na tydzień - krócej czyli taniej się nie dało. Ale to było z 10 lat temu.
Nie przypominam sobie by przed wjazdem na teren BiH Jadranką był jakiś punkt do zakupu ZK. Może teraz jest?
Jak ktoś wcześniej pisał możesz kupić w Neum ale wtedy przez pewien czas tej ZK nie masz. A jak przywalisz niechcący w Mercedesa S klasy tuż przed zakupem ZK w Neum???
Będzie kłopot do końca życia...